Samarbeider med hotell

Spa-hotell Velvære skal samarbeide med Bocuse d'Or Europe

De siste månedene har matopplevelser og overnatting på Spa-hotell Velvære vært fast innslag når kandidater til Bocuse d'Or Europe har gjort seg kjent med norsk lam og laks.
 
Godt kjøkken
Hotellet er nemlig minst like kjent for sitt gode kjøkken som for sitt spa og velværetilbud, og ligger strategisk plassert for kjennere av gode råvarer og nydelig vestlandsnatur.
 
Spa-hotell Velvære og Bocuse d'Or Europe har nå besluttet å inngå et nærmere samarbeid, og hotellet vil være en av samarbeidspartnere til mesterskapet.
 
Vinner opphold
Det betyr at flere av de som er tilknyttet mesterskapet vil få muligheten til å besøke og nyte godt av hotellets fasiliteter - både kulinarisk og ellers.
 
Videre vil vinneren av konkurransen få et luksusopphold på hotellet i gave.
 
Stolte og glade
- Vi er både stolte og glade for å kunne samarbeide om å gjøre det første Bocuse d'Or Europe til en suksess her i regionen, sier direktør Christian Topstad i en pressemelding.
 
- Vi håper selvfølgelig Paul Bocuse selv vil ha anledning til å besøke både hotellet og Hjelmeland forøvrig når Bocuse d'Or Europe går av stabelen, sier kjøkkensjef Frode Selvaag.
 
Spa-hotell Velvære ligger en times reisevei utenfor Stavanger. Hotellet åpnet i mars 2006, har 62 rom, en velværeavdeling, konferansesenter, bar og en velrenommert restaurant.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen