Satser i Rygge

Hotell- og familierestauranten Marché Rygge Vest markedsfører seg nå aktivt som flyplasshotell. Snart får gjestene tilbud om gratis buss til flyplassen.
Redaksjonen
28 Februar 2008 - 18:19

- Vi ligger bare 10 minutter unna Moss Lufthavn Rygge, og foreløpig er vi den nærmeste overnattingsmuligheten i distriktet. Vi ønsker å satse i flyplassmarkedet, sier Mats Johansson, som er Norges-direktør for Marché Internasjonal.
 
Seksti rom er pusset opp og gjort klare for å ta vare på folk som skal fly.
 
Stor pågang
- Pågangen til nå er påtakelig. Dette er et marked som vil øke. Hvor stort dette blir vet vi ikke, men vi ønsker å bygge oss opp steg for steg. Det vi kan si er at vi snart vil komme til å sette opp en gratis shuttlebuss mellom hotellet og flyplassen, sier Mats Johansson til Moss Avis.
 
I tillegg til å ta ordinære overnattinger, åpner hotellet også for konferanser for opp til 120 personer.
 
I fjor omsatte Marche Vest for 19 millioner kroner. Overnattingsbelegget var på 68 prosent. I toppsesongen har selskapet rundt 50 personer ansatt.
 
Grønn profil
Det er det sveitsiske konsernet Møvenpick Holding som har tatt over driften av de tolv By the Way-restaurantene og tre hotellene i Norge. Nå jobber selskapet med å oppgradere og omprofilere sin portefølje. Det blir en grønn linje og sunn mat.
 
Maks fire timer
Ingen matrett som serveres skal være mer enn fire timer gammel, og all mat skal lages fra bunnen av. Det finnes alltid ferskpresset juice, årstidenes frukt og grønnsaker, hjemmelaget pasta, nybakte kaker og mye mer.
 
- Det skal være en smaksopplevelse å spise hos oss, sier Johansson. Han mener dette handler om å tilby gjestene kvalitetsmat.
 
Investeringer
Etter hvert skal alle By the Way-serveringsstedene i Norge omprofileres. Marché Norge har sitt hovedkontor i Rygge, og kommer til å bruke 50 millioner kroner på investeringer de neste tre årene.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er nå du skal fråtse i vannmelon - også til lunsj eller middag
Dagens rett

Det er nå du skal fråtse i vannmelon - også til lunsj eller middag

La deg friste av denne deilige sommersalaten til middag i dag - enkel å lage er den også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her