Satser på barna

Søndag åpner showrestauranten Wallmans Salonger i Oslo dørene for barn for aller første gang.

Det betyr et nytt alternativ til den tradisjonelle søndagsmiddagen for Oslos mange barnefamilier.

- Vårt ordinære show har hele tiden vært tilrettelagt i hovedsak for voksne i og med at det starter klokken 19 og varer til 23. Vi har imidlertid lenge tenkt på hvordan vi også kan inkludere barn og barnefamilier i vårt konsept. Wallmans Family er et rockeshow for hele familien der både barn og voksne kan kose seg med flott underholdning, god rockemeny og disco, forteller daglig leder i Wallmans Salonger, Ine Lindberg i en pressemelding.

Dinnershow
Wallmans Salonger er et såkalt dinnershow. I løpet av om lag fire timer blir gjestene servert mat og drikke, mellom underholdningsnumrene. Artistene står for underholdningen og serverer også maten mellom numrene.

Wallmans Family er ment for hele familien. Showet begynner derfor tidligere enn vanlig og varer heller ikke like lenge som det ordinære showet.

Prøveprosjekt
I første omgang er Wallmans Family er prøveprosjekt. Faller søndagens show i smak hos de små gjestene, vurderer Lindberg å innføre Wallmans Family som fast innslag. Søndag 29. er allerede satt av.

- De fleste barn liker fart, spenning, dans, kostymer og disco og vi håper virkelig dette er noe som kan bli et godt alternativ til den tradisjonelle søndagsmiddagen. Wallmans Salongers motto er å spre glede og vi håper at vi med et slik konsept også får mulighet til å spre glede blant både barn og voksne, sier Lindberg.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen