Selger Harry Bakeri & Kaffibar

Harry Bakeri & Kaffibar i Lyngdal legges ut for salg.

Harry Bakeri og Kaffibar er en tradisjonsrik håndverksbedrift med produksjon og salg av bakervarer, konditorvarer, pizza og catering, skriver Hagen Gruppen i en pressemelding.
 
Stor ombygging
I 2006 ble det foretatt en større ombygging som samlet både produksjons- og salgsenhet, samt at det ble bygget nye kjøle- og fryserom. I 2008 ble også kjellerlokalene bygget om og innredet til lager, personalrom og konditori.
 
Harry Bakeri & Kaffibar har idag 19 ansatte i større og mindre stillinger som produserer og betjener kunder i en åpningstid fra 0600-1900 hver dag fra mandag til lørdag.
 
Skifter beite
Årsaken til valget om å selge knytter seg først og fremst til daglig leder Alf Hagens ønske om å komme tilbake til utdanningsrelevant arbeid.
 
Veldig bra
- Jeg er medeier og driver dette bakeriet, og bakgrunnen for det er at mine foreldre ble uførepensjonister. Hadde jeg hatt en drøm om å eie og drive bakeri, ja da hadde jeg holdt godt fast på dette bakeriet. Det har blitt veldig bra etter ombyggingen og beliggenheten er svært god. Men nå står nye mål for døren, sier Alf Hagen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen