Selger Tynset stasjon for 5,5 millioner

Edgar Skjønhals har solgt Tynset stasjon. Kjøper er Valon Salihu som åpner Stasjon' restaurant og bar som har et klart mål om å satse på god mat.

Valon har leid inn kokken Meho Brdak, som har erfaring fra både Tyskland, Sverige og Norge. Det skriver Arbeidets Rett.

- Jeg har kjøpt "babyen" til Edgar, smiler Valon som kjøper Tynset stasjon sammen med kona Lindisa.

De har lagt 5,5 millioner kroner på bordet og eier nå hele stasjonsbygget og det gamle godshuset ved siden av som i dag er venterom for togreisende. Valon har sammen med brødrene Hombnæs drevet Jutulen i Tynset stasjon hvor de har leid lokaler av Edgar. Nå satser han selv som eier av både bygg og restaurant.

Edgar Skjønhals kjøpte i sin tid hele Tynset stasjon, Han pusset opp bygget, og stasjonen er nå et prydbygg midt i Tynset sentrum. Hele første etasje er restaurant og barområde. Valon tar med hele familien fra Røros og bosetter seg i andre etasje hvor det er leilighet.
- Jeg har ikke gjort noe godt salg, men selger fordi jeg har tro på Valon, sier Edgar Skjønhals, til avisen.

- Jeg kjøper dette fordi jeg har tro på stedet og tro på Tynset. Jeg håper tynsetingene vil ta i mot tilbudet vi kommer med her, i forhold til en skikkelig satsing på god mat, sier Valon. Han vil ta noen interiørmessige grep, spesielt i barområdet.

- Det skal bli sofabar, og en litt lunere atmosfære enn i dag. Omsetningen vi har hatt på Jutulen har vært ok, jeg håper med disse forandringene at dette skal gå bra, sier Valon til Arbeidets Rett.

Foto: Knut E. Haug

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen