Send oss oppskriften din - bli med du også

Bli med i NM for amatørkokk og vinn langweekend for to hos Bache-Gabrielsen i Cognac og besøk hos en osteprodusent samme sted. Send inn oppskriften din i dag. Mange flotte premier. SISTE FRIST for deltakelse er midnatt mellom 1. og 2. juni.
Redaksjonen
15 Mai 2007 - 16:20

Dette er konkurransen for alle glade amatørkokker arrangert av Apéritif i samarbeid med Matstreif og Opplysningskontoret for Meieriprodukter.

Kanskje er det deg som konkurrerer på Universitetsplassen 9. juni under den store matfestivalen Matstreif. Og deretter tar en langweekend for to hos Bache-Gabrielsen i Cognac. Dette får norgesmesteren oppleve.

Flere premier:
Begge finalistene, samt nr. 3 og 4 i uttaket, blir i tillegg premiert med et godt utvalg koketøy fra eksklusive Lagostina.

Les mer om Matstreif her og alt du kan oppleve

Kom i gang nå
Alt du behøver å gjøre for å komme i gang, er å sende oss en oppskrift som skal inneholde kylling og fløte. Retten skal du bruke maks 30 minutter på å lage. Resten er opp til deg. Her kan du lese reglene for NM for amatørkokk 2007.

Her kan du sende oss oppskriften din

Hver dag frem til juryen har plukket to finalister, som er den 2. juni, legger vi ut en oppskrift som er innsendt til konkurransen. Selvfølgelig forteller hvem som har sendt den inn.

NM i 2006
Mathias Disen ble norgesmester i fjor med retten Hey, Hey Sunshine. Finn Henning Stokke serverte Potetstekt sei med salami, Bouillabaisse-vinaigrette og bønnesalsat og ble nummer to.

Les mer om finalen NM for amatørkokk 2006

Regler for NM amatørkokk 2007

Her følger alt du trenger å vite om konkurransen:
(Denne informasjonen finner du også i venstremenyen)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her