Send oss oppskriften din - bli med du også

Bli med i NM for amatørkokk og vinn langweekend for to hos Bache-Gabrielsen i Cognac og besøk hos en osteprodusent samme sted. Send inn oppskriften din i dag. Mange flotte premier. SISTE FRIST for deltakelse er midnatt mellom 1. og 2. juni.
Redaksjonen
15 Mai 2007 - 16:20

Dette er konkurransen for alle glade amatørkokker arrangert av Apéritif i samarbeid med Matstreif og Opplysningskontoret for Meieriprodukter.

Kanskje er det deg som konkurrerer på Universitetsplassen 9. juni under den store matfestivalen Matstreif. Og deretter tar en langweekend for to hos Bache-Gabrielsen i Cognac. Dette får norgesmesteren oppleve.

Flere premier:
Begge finalistene, samt nr. 3 og 4 i uttaket, blir i tillegg premiert med et godt utvalg koketøy fra eksklusive Lagostina.

Les mer om Matstreif her og alt du kan oppleve

Kom i gang nå
Alt du behøver å gjøre for å komme i gang, er å sende oss en oppskrift som skal inneholde kylling og fløte. Retten skal du bruke maks 30 minutter på å lage. Resten er opp til deg. Her kan du lese reglene for NM for amatørkokk 2007.

Her kan du sende oss oppskriften din

Hver dag frem til juryen har plukket to finalister, som er den 2. juni, legger vi ut en oppskrift som er innsendt til konkurransen. Selvfølgelig forteller hvem som har sendt den inn.

NM i 2006
Mathias Disen ble norgesmester i fjor med retten Hey, Hey Sunshine. Finn Henning Stokke serverte Potetstekt sei med salami, Bouillabaisse-vinaigrette og bønnesalsat og ble nummer to.

Les mer om finalen NM for amatørkokk 2006

Regler for NM amatørkokk 2007

Her følger alt du trenger å vite om konkurransen:
(Denne informasjonen finner du også i venstremenyen)

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess
Dagens rett

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess

Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den
Dagens rett

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den

Ovnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dropp gin tonic - prøv denne cocktailen med safran i stedet
Ukens drink

Dropp gin tonic - prøv denne cocktailen med safran i stedet

Gin er mer populært enn noensinne. Her får den ekstra smak av safran, og blandet med andre smaksforsterkere blir dette en drink du husker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Bak en litt annen vri på lussekattene i år
Ukens kake
Safranboller med kokos

Bak en litt annen vri på lussekattene i år

Boller med smak av safran fylt med kokos er så godt at de overgår de fleste lussekatter, og kan bakes når som helst på året.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med dette på helgemenyen er det garantert suksess
Dagens rett

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess

Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den
Dagens rett

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den

Ovnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en skikkelig Lucia-fest
Julemat
Oppskrift lussekatt

Lag en skikkelig Lucia-fest

Her er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får blåskjellene Lucia-skrud
Dagens rett
Blåskjell i safransaus

Slik får blåskjellene Lucia-skrud

Det er lov å kose seg litt ekstra når det er Lucia-dag, og du vil bli overrasket over hvor godt blåskjell og safran hører sammen,

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Dropp gin tonic - prøv denne cocktailen med safran i stedet
Ukens drink

Dropp gin tonic - prøv denne cocktailen med safran i stedet

Gin er mer populært enn noensinne. Her får den ekstra smak av safran, og blandet med andre smaksforsterkere blir dette en drink du husker.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her