Serverer kortreist i Vang

Serverer kortreist i Vang

Møystad gård satser på lokalmiljøet.

Langt ute på bygda i Vang har daglig leder Katrine Aalstad og kjøkkensjef Tom Vidar Guneriussen gitt nytt liv til Møystad gård. I begynnelsen av mai åpnet parhestene kafé med lokale mattradisjoner og råvarer i sentrum.

– På gårdene var det jo alltid fullt av folk rundt bordet. En gård var en arbeidsplass for mange mennesker, sier Aalstad til Hamar Arbeiderblad.

– Jeg har alltid drømt om å kunne hente mine egne råvarer, sier Tom Vidar Guneriussen til avisa.

 Soveplasser til 80, cateringvirksomhet, kulturarrangementer og en liten kolonial har det også blitt plass til. Der selges varer som fiolkaker, saft, syltetøy og ting til kjøkkenet.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen