Serviceprisen 2004 til Statholdergaarden

Tiårs-jubilanten Statholdergaarden fikk forrige uke nok en utmerkelse for sitt utmerkede restaurantprodukt under Serviceforum i Stavanger. Som vinner av den 16. utgaven av American Express Servicepris, har restauranten nok et fysisk bevis på publikums og
Redaksjonen
09 Mars 2005 - 02:00

- Vi er svært ydmyke og takknemlige for å kunne motta en servicepris fra våre gjester. Det gir oss en bekreftelse på at vårt fokus er riktig og verdsettes av våre kunder, sier Bent Stiansen, eier av Statholdergaarden.
 
Bent forteller at han én gang tidligere har vunnet Serviceprisen, og hvor viktig det er å få anerkjennelse for det man brenner for.
- For meg personlig er det også svært hyggelig at denne prisen ikke er en pris til meg, men en pris til hele huset. For her på huset drar vi lasset sammen, avslutter han.
 
Som eneste bransjepris utdelt av publikum, i kombinasjon med en fagjury, henger Serviceprisen fra American Express høyt for restaurantnæringen. Årets vinner knivet helt i toppen når det gjaldt antall stemmer, og oppnådde gjennomgående høyere karakter for sin atmosfære, matopplevelse og ikke minst service enn sine nærmeste konkurrenter.
- Med en snittkarakter på 5,21 av 6 mulige, er årets vinner helt klart en restaurant som våre medlemmer har satt svært høyt gjennom hele 2004, sier Lars-Erik Rosby, Vice President for American Express Card Services Unit i Norge.
 
Fagjuryen - som har bestått av Ingunn Hofseth, Generalsekretær i HSMAI Norge, Christer Berens, sommelier og vinbokforfatter med egen vinserie, Frank Nystuen, tekstforfatter i reklamebyrået Greyhound samt Lars-Erik Rosby fra American Express Card Services Unit har lagt vekt på at vinneren gjennom sin ti år lange historie har vært blant landet mest anerkjente restauranter. Statholdergaarden har også etablert seg som en sted hvor man har vært flinke til å skape dyktige medarbeidere som er og har vært med på å drive bransjen fremover. Dessuten har restauranten en genuint høy servicegrad og ansatte som virkelig elsker faget sitt. For ikke å glemme Bent og Anette, to fargerike mennesker, som har drevet restauranten i 10 år på egen regning. Det i seg selv er et kunststykke i denne bransjen.
 
I tillegg til vinneren fikk oslorestaurantene Feinschmecker og Bagatelle hederlig omtale ved utdelingen av American Express Servicepris for 2004.
 
Kilde: Greyhound

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her