Serviceprisen 2004 til Statholdergaarden

Tiårs-jubilanten Statholdergaarden fikk forrige uke nok en utmerkelse for sitt utmerkede restaurantprodukt under Serviceforum i Stavanger. Som vinner av den 16. utgaven av American Express Servicepris, har restauranten nok et fysisk bevis på publikums og
Redaksjonen
09 Mars 2005 - 02:00

- Vi er svært ydmyke og takknemlige for å kunne motta en servicepris fra våre gjester. Det gir oss en bekreftelse på at vårt fokus er riktig og verdsettes av våre kunder, sier Bent Stiansen, eier av Statholdergaarden.
 
Bent forteller at han én gang tidligere har vunnet Serviceprisen, og hvor viktig det er å få anerkjennelse for det man brenner for.
- For meg personlig er det også svært hyggelig at denne prisen ikke er en pris til meg, men en pris til hele huset. For her på huset drar vi lasset sammen, avslutter han.
 
Som eneste bransjepris utdelt av publikum, i kombinasjon med en fagjury, henger Serviceprisen fra American Express høyt for restaurantnæringen. Årets vinner knivet helt i toppen når det gjaldt antall stemmer, og oppnådde gjennomgående høyere karakter for sin atmosfære, matopplevelse og ikke minst service enn sine nærmeste konkurrenter.
- Med en snittkarakter på 5,21 av 6 mulige, er årets vinner helt klart en restaurant som våre medlemmer har satt svært høyt gjennom hele 2004, sier Lars-Erik Rosby, Vice President for American Express Card Services Unit i Norge.
 
Fagjuryen - som har bestått av Ingunn Hofseth, Generalsekretær i HSMAI Norge, Christer Berens, sommelier og vinbokforfatter med egen vinserie, Frank Nystuen, tekstforfatter i reklamebyrået Greyhound samt Lars-Erik Rosby fra American Express Card Services Unit har lagt vekt på at vinneren gjennom sin ti år lange historie har vært blant landet mest anerkjente restauranter. Statholdergaarden har også etablert seg som en sted hvor man har vært flinke til å skape dyktige medarbeidere som er og har vært med på å drive bransjen fremover. Dessuten har restauranten en genuint høy servicegrad og ansatte som virkelig elsker faget sitt. For ikke å glemme Bent og Anette, to fargerike mennesker, som har drevet restauranten i 10 år på egen regning. Det i seg selv er et kunststykke i denne bransjen.
 
I tillegg til vinneren fikk oslorestaurantene Feinschmecker og Bagatelle hederlig omtale ved utdelingen av American Express Servicepris for 2004.
 
Kilde: Greyhound

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her