Sjelden vin til Norge

Premium Wines Norway og Ascot Wine Management har signert en distribusjonsavtale som gjelder Norge, Sverige og Finland og hvor det norske markedet vil få tilgang til en del meget spennende og ettertraktede viner i løpet av våren.
Redaksjonen
12 Mars 2002 - 01:00

Premium Wines Norway har gjennom de siste månedene vært i samtaler med Ascot Wine Management for å starte distribusjon av deres viner i det norske og nordiske markedet. Ascot Wine Management er verdens største vinfond og er samtidig en av verdens største vinsamlinger med over 22.000 kasser av de mest ettertraktede vinene på lager. Det investeres kun i vin fra de beste produsentene og fra de beste årgangene, med fokus på franske og italienske produsenter.
 
Det vil i første omgang legges ut ca. 60 viner for salg fra Burgund, Bordeaux, Rhône-dalen og Nord Italia, men porteføljen vil økes kontinuerlig med mange spennende nyheter i yngre og eldre årganger. Produktene som tas inn vil være tilgjengelig for alle som har interesse av vin og som ønsker å sikre seg kvalitetsviner som sjelden blir lagt ut for kommersielt salg i markedet. Produktene vil være tilgjengelig fra lager i Norge gjennom VSD Logistics AS.
 
Premium Wines Norway AS er et datterselskap av Scandinavian Beverage Group AS. Premium Wines Norway ble etablert sommeren 2001 og driften formelt startet 01.01.2002. Selskapet har som mål å kunne tilby en spennende portefølje i alle pris- og kvalitetssegmenter.
 
Her er noen av de produsentene som er tilgjengelig:
 
Rhône:
 
Chapoutier, Guigal, Jaboulet, Chateau Rayas, Chateau Beaucastel, J.L. Chave,
Tardieu-Laurent.
 
Burgund:
 
Guy Amiot, Marc Colin, Ramonet, d´Auveney, Dom. Leflaive, Colin-Deléger,
Vincent Girardin, Sylvain Langoureau, Bernard Morey, Marc Morey, Paul
Pillot, Jacques Prieur, Rapet, Verget, Champy, Coudray-Bizot, Dominique
Laurent, Jean Raphet, DRC, Comte Lafon.
 
Bordeaux:
 
Alle de "store" i diverse årganger.
 
Italia:
 
Sassicaia, Tignanello, Ornellaia, Angelo Gaja, Masseto, Guado al Tasso.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her