Skal finne Norges beste kokkekollega

Skal finne Norges beste kokkekollega

Har du en gledesspreder på kjøkkenet?

Kåringen Norges Beste Kokkekollega ble arrangert første gang i fjor. Nå starter en ny jakt på gledesspredere i norske bransjekjøkkener. Konkurransen arrangeres av Knorr Piske og er åpen for ansatte i storhusholdningsbedrifter.

Morten Karlsen, Country Manager hos Unilever Food Solutions, håper at mange også i år tar seg tid til å nominere og stemme frem arbeidskollegaer som har «det lille ekstra» på kjøkkenet.

Undersøkelser viser at trivsel og trygghet i jobben er viktig for kokker i hotell- og restaurantbransjen.

– De fleste kokkekonkurranser berømmer den beste kokken matfaglig sett, men vi ønsker også å gi heder og ære til dem som gjør en ekstra innsats for å skape et godt miljø og en bra arbeidsplass. Det kan gjerne være den beste kokken, men alle som jobber på et storkjøkken kan vinne denne tittelen, både faglærte og ufaglærte. Så nå er det opp til dere der ute å nominere og stemme frem sine favoritter, forklarer han.

I fjorårets kåring gikk Eirik Marthinsen fra Elvebredden Catering av med seieren. Han ble nominert av sin leder Espen M. Gryt. Han beskrev Marthinsen som energisk, kreativ og alltid blid som en sol.

Vinneren i årets konkurranse blir den som får flest stemmer på Facebook innen 18. desember. Premien er et reisegavekort på 5000 kroner hver til vinneren, den som nominerte vinneren og en tilfeldig stemmegiver.

Mer informasjon om konkurransen, påmelding og regler finner du på konkurransens Facebook-side eller Unilevers hjemmesider .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen