Skal finne Norges beste kokkekollega

Skal finne Norges beste kokkekollega

Har du en gledesspreder på kjøkkenet?
09 Oktober 2012 - 10:40

Kåringen Norges Beste Kokkekollega ble arrangert første gang i fjor. Nå starter en ny jakt på gledesspredere i norske bransjekjøkkener. Konkurransen arrangeres av Knorr Piske og er åpen for ansatte i storhusholdningsbedrifter.

Morten Karlsen, Country Manager hos Unilever Food Solutions, håper at mange også i år tar seg tid til å nominere og stemme frem arbeidskollegaer som har «det lille ekstra» på kjøkkenet.

Undersøkelser viser at trivsel og trygghet i jobben er viktig for kokker i hotell- og restaurantbransjen.

– De fleste kokkekonkurranser berømmer den beste kokken matfaglig sett, men vi ønsker også å gi heder og ære til dem som gjør en ekstra innsats for å skape et godt miljø og en bra arbeidsplass. Det kan gjerne være den beste kokken, men alle som jobber på et storkjøkken kan vinne denne tittelen, både faglærte og ufaglærte. Så nå er det opp til dere der ute å nominere og stemme frem sine favoritter, forklarer han.

I fjorårets kåring gikk Eirik Marthinsen fra Elvebredden Catering av med seieren. Han ble nominert av sin leder Espen M. Gryt. Han beskrev Marthinsen som energisk, kreativ og alltid blid som en sol.

Vinneren i årets konkurranse blir den som får flest stemmer på Facebook innen 18. desember. Premien er et reisegavekort på 5000 kroner hver til vinneren, den som nominerte vinneren og en tilfeldig stemmegiver.

Mer informasjon om konkurransen, påmelding og regler finner du på konkurransens Facebook-side eller Unilevers hjemmesider.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Oste-NM blir vorspiel for Matstreif

Finalen i Oste-NM er åpen for publikum som inviteres til å smake på i alt 303 ulike oster.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her