Skaslien utvider

Familiebedriften Skaslien Gjestgiveri utvider og investerer 17 millioner kroner.
Redaksjonen
24 Juni 2008 - 15:00

Prosjektet er allerede i gang, og med en investering på 17 millioner kroner vil det nye Skaslien Gjestgiveri stå klart før julebordsesongen begynner i år.
 
Hotellavdelingen vil da bestå av 24 nye moderne rom i tillegg til de 16 opprinnelige.
 
Gjestgiveriet satser også på å gi sine trofaste bedriftskunder et bedre tilbud, og sammen med de nye funksjonelle hotellrommene, vil de kunne tilby en helt ny kurs- og konferanseavdeling.
 
Veiskille
Bedriften ble grunnlagt av Kirsten Skaslien i 1952. Opp igjennom årene har den utvidet seg og åpnet opp for ikke bare overnatting, men utleie av campinghytter, catering, restaurant og tilbud i form av kurs- og møterom.
 
Skaslien Gjestgiveri har blitt et kjent merkenavn og bedriften har markert seg på mange plan. I 2002 ble de kåret til Årets spisested langs veien.
 
Daglig leder ved Skaslien Gjestgiveri, Elin Skaslien, sier at bedriften i år sto ved et veiskille. De kunne velge å enten bygge ned, eller satse større. Det siste alternativet ble valgt og Skaslien møter framtidens krav med et mer moderne og funksjonelt tilbud som fortsatt bærer preg av den tradisjonelle stilen gjestgiveriet står for.
 
Ut på dato
- Rommene våre har gått ut på dato, og det skal vi gjøre noe med, sier Skaslien, og legger til at de er veldig glade for at de også vil kunne tilby handikaprom.
 
- Tilgjengelighet for alle er viktig for oss, og noe vi satser stort på, sier hun. 
 
Moderne
Større kursrom og moderne utstyr som tilfredsstiller dagens behov er det Skaslien Gjestgiveri vil tilby sine kunder fra høsten av. De sikter seg inn mot det regionale kurs- og konferansemarkedet. Det nye kursrommet vil kunne romme 150 personer, men det kan også deles inn i to mindre rom, slik at det kan tilpasses mindre grupper.
 
Vil tilpasse
- Vi vil også tilpasse oss yrkesreisende, og turistmarkedet ikke minst, sier Skaslien til Glåmdalen.
 
Skaslien skal bli et opplevelseshotell, og det planlegges aktiviteter tett opp mot lokal historie og attraksjoner i distriktet.
 
Skaslien vil også komme med flere tilbud til bedriftsmarkedet.
 
Men det er Skaslien som restaurant som fortsetter å være hovedattraksjonen.
 
Skaslien Gjestgiveri er kjent både i og utenfor distriktet for sin meny som er preget av vilt hentet lokalt fra skog, fjell, innsjø og elv.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
+

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak

På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Dagens rett

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch

Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en kraftpakke av en sjømatsuppe
Dagens rett

By på en kraftpakke av en sjømatsuppe

I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
+

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak

På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Allerede for 224 år siden var kokker eksperimentelle
Dagens rett

Allerede for 224 år siden var kokker eksperimentelle

Kylling Marengo er faktisk så gammel oppskrift som fortsatt fungerer utmerket. Den var altså en keiser verdig. Og et klassisk eksempel på "man tager, det man haver".

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak 7 strålende viner fra Montalcino
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 21. januar

Smak 7 strålende viner fra Montalcino

Den 21. januar har du en gyllen mulighet til å lære mer om en anerkjent vinprodusent fra Montalcino og nyte 7 deilige viner. Sjekk ut vinene som serveres og meld deg på fort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Dagens rett

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch

Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her