Skikkelig Flavours på Hove

I år blir det ekstra høy kvalitet på maten på Hovefestivalen.

Det er kokkelaget Flavours som inkluderer noen av landets aller fremste kokkestjerner, som skal stå for mattilbudet til så vel artister som publikum. Mens artistene som i år teller toppnavn som Slipknot, Fat Joe og The Killers, blir servert backstage, er det på festivalrestauranten Flekken at publikum kan nyte lekkerbiskene fra Flavours.

Flavours stiller altså mann- og stjernesterkt på Hove med både sølvmedaljevinner fra "verdensmesterskapet" i kokkekunst, Bocuse d'Or, Tom Victor Gausdal og hans mulige arvtaker, Gunnar Hvarnes, som er Årets Kokk og skal representere Norge i Bocuse d'Or 2010.

- Vi gjør dette fordi vi synes det er gøy. Det er absolutt ikke noe vi gjør for å tjene penger. Vi fyller opp en bil med flinke kokker fra Gastronomisk Institutt i Stavanger, og tre med flinke folk fra Oslo. Gutta ser på dette som en ferie, som noe vi gjør for opplevelsens skyld. Se noen kule band, henge ut og lage mat. Det er en perfekt sommeropplevelse for oss, sier Gunnar Hvarnes.

Restauranten på Flekken åpner klokka 15 og stenger kl 23 hver kveld i løpet av festivaluka. Deretter gjøres restauranten om til utendørs klubb med norske og internasjonale DJs.

Hovefestivalen går av stabelen fra 22.-25. juni i naturskjønne omgivelser på Tromøya utenfor Arendal. Blant årets artister er The Killers, Faith No More, The Prodigy, Slipknot, Fat Joe, Q- Tip og Franz Ferdinand. Mer informasjon på www.hovefestivalen.no

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen