Slutt for klippfisk og restaurant

Slutt for klippfisk og restaurant

Klippfiskbutikken og Christie Gjestegårds bistro i Kristiansund er konkurs.

Knut Garshol har drevet Klippfiskbutikken siden januar i 2001. I oktober i fjor flyttet han butikken fra rådhuset til Christiegården i Vågen. Der har han drevet sammen med datteren Louise Garshols restaurant, Christie Gjestegård bistro.

De to avdelingene har vært slått sammen i selskapet Klippfiskbutikken AS. Nå har Garshol meldt oppbud i selskapet, og det er nå slutt for både butikken og restauranten, skriver Tidens Krav.

Det er restaurantdriften som har skapt de økonomiske problemene.

– Vi har tatt oss vann over hodet. Det ble vanskelig å drive, og vi måtte be om oppbud før det gikk galt, sier Garshol. Louise Garshol og Stefan Petersen pusset opp i Christiegården før åpningen i fjor høst. Det skal ikke ha vært mangel på oppdrag som førte til konkursen. Klippfiskbutikken AS har også gjeld etter sin oppussing i fjor høst.

Skiftesamlingen er 11. mai.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Test 952 musserende og perlende viner fra hele verden

Dette er hva du kan velge mellom av bobler til jule- og nyttårsfeiringen

Utvalget av bobler på polet er enormt og det i alle prisklasser. Her finner du 952 viner i alle farger, formater, opprinnelser og kategorier. Alt fra fra champagne, cremant, prosecco, spumante, cava, sekt og andre typer tørrere boblevin som alle kan skaffes i tide til den store festen. Les hele saken

Til toppen