Slutt for klippfisk og restaurant

Slutt for klippfisk og restaurant

Klippfiskbutikken og Christie Gjestegårds bistro i Kristiansund er konkurs.

Knut Garshol har drevet Klippfiskbutikken siden januar i 2001. I oktober i fjor flyttet han butikken fra rådhuset til Christiegården i Vågen. Der har han drevet sammen med datteren Louise Garshols restaurant, Christie Gjestegård bistro.

De to avdelingene har vært slått sammen i selskapet Klippfiskbutikken AS. Nå har Garshol meldt oppbud i selskapet, og det er nå slutt for både butikken og restauranten, skriver Tidens Krav.

Det er restaurantdriften som har skapt de økonomiske problemene.

– Vi har tatt oss vann over hodet. Det ble vanskelig å drive, og vi måtte be om oppbud før det gikk galt, sier Garshol. Louise Garshol og Stefan Petersen pusset opp i Christiegården før åpningen i fjor høst. Det skal ikke ha vært mangel på oppdrag som førte til konkursen. Klippfiskbutikken AS har også gjeld etter sin oppussing i fjor høst.

Skiftesamlingen er 11. mai.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Til toppen