Slutter i Rezidor Hotel Group

Adm. direktør Martin Creydt i Rezidor Skandinavia slutter i The Rezidor Hotel Group.

Den skandinaviske ledelsen vil i en overgangsperiode rapportere direkte til COO & Senior Vice President Thorsten Kirschke i The Rezidor Hotel Group.
Vil styrke Radisson SAS
Rezidor ønsker å styrke Radisson SAS som kjernevaremerke i Norden og få fortgang på veksten av varemerket Park Inn. Rezidor åpnet nylig et nytt Radisson SAS-hotell i Fredrikstad. Kommende prosjekter inkluderer blant annet Park Inn Hammarby Sjostad (åpner i 2009) og Park Inn Congress Centre i Stockholm, som vil åpne i 2010 og bli en av de største og mest moderne kongressarenaene i byen.

Energisk
- Thorsten Kirschke er en av våre mest energiske og erfarne ledere og har betydelig erfaring fra det skandinaviske og internasjonale hotellmarkedet. Før Kirschke ble utnevnt som COO, var han adm. direktør for Rezidor i Sentral-Europa. Martin Creydts etterfølger vil bli offentliggjort i løpet av kort tid, sier Kurt Ritter i en pressemelding.

Vokser raskt
The Rezidor Hotel Group er et av de raskest voksende hotellselskapene i verden. I tillegg til strategisk vekst i hjemmemarkeder som Skandinavia, fokuserer Rezidor på voksende regioner som for eksempel Midt-Østen, Russland og samveldet av uavhengige stater (SUS).

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen