Slutter med mat – satser på vin

Slutter med mat – satser på vin

Calle Fegth selger seg ut av restaurant Credo i Trondheim for å satse på vinproduksjon.

Carl Birger «Calle» Fegth har solgt seg ut av gourmetrestauranten Credo i Trondheim. Nå vil han satse på vin og vinproduksjon i Tyskland, opplyser Fegth til Romsdals Budstikke.

Moldenseren er ingen nybegynner i vinfaget. Han er en av landets fremste eksperter på Riesling, og har blant annet laget laget eksklusiv festivalvin til Moldejazz.

- Nå skal jeg plante noen vinmarker, og da tar det vel 15 år før vi har fått frem en god vin. Så på 70-årsdagen skulle den bli perfekt, sier 54-åringen til avisa.

Restaurant Credo ble startet for 15 år siden. Nå tar Heidi Bjerkan over eierskap og drift. Hun har, sammen med Fegth, vært med siden starten. De siste sju årene har hun i tillegg vært kjøkkensjef ved Det kongelige hoff.

LES OGSÅ: Plah åpner gatebistro

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen