Slutter med mat – satser på vin

Slutter med mat – satser på vin

Calle Fegth selger seg ut av restaurant Credo i Trondheim for å satse på vinproduksjon.

Carl Birger «Calle» Fegth har solgt seg ut av gourmetrestauranten Credo i Trondheim. Nå vil han satse på vin og vinproduksjon i Tyskland, opplyser Fegth til Romsdals Budstikke.

Moldenseren er ingen nybegynner i vinfaget. Han er en av landets fremste eksperter på Riesling, og har blant annet laget laget eksklusiv festivalvin til Moldejazz.

- Nå skal jeg plante noen vinmarker, og da tar det vel 15 år før vi har fått frem en god vin. Så på 70-årsdagen skulle den bli perfekt, sier 54-åringen til avisa.

Restaurant Credo ble startet for 15 år siden. Nå tar Heidi Bjerkan over eierskap og drift. Hun har, sammen med Fegth, vært med siden starten. De siste sju årene har hun i tillegg vært kjøkkensjef ved Det kongelige hoff.

LES OGSÅ: Plah åpner gatebistro

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Julemat Drikke til julematen

Den definitive guiden: Slik finner du passende øl til alle julens måltider

I julen er måltidene mange, og ølet er en selvskreven ledsager. Derfor har vi satt sammen en oversikt for alle som lurer på hva de skal drikke til de ulike måltidene. Deriblant også mellommåltidene (les godteriene), som det raskt kan bli litt for mange av på denne tiden av året. Les hele saken

Til toppen