Smak flere hundre spanske viner

Gå ikke glipp av dette spennende arrangementet der du kan smake flere hundre viner fra et av verdens viktigste vinland.
Redaksjonen
13 Februar 2008 - 17:17

Den Spanske Ambassade, Handelsavdelingen og Apéritif inviterer til deltakelse på arrangementet "Viner fra Spania" onsdag den 5. mars i Oslo.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Lange tradisjoner
Spania - bare navnet får det til å bruse lidenskapelig i årene! Lidenskap er også noe de tar med seg inn i vinmakerkunsten og områder som Rioja, Rias Baixas, Priorato, Navarra og Ribera del Duero er blitt velkjente for de fleste av oss.
 
I flere tusen år har de laget vin i dette området, og denne kvelden har vi samlet en rekke produsenter til en spennende smaking.
 
Her kan du møte gamle kjente, stifte nye bekjentskaper, lære mer om de enkelte vinene og møte menneskene bak disse.
 
Du vil i løpet av denne kvelden ha muligheten til å kunne smake flere hundre forskjellige viner!
 
Pass på å ikke gå glipp av dette arrangementet - ta med deg gode kollegaer og bli med på en spennende rundreise i Spanias spennende vinverden!
 

Tid: 5. mars klokken 15.00 - 18.00
Sted: Gamle Logen, Store Sal, Grev Wedels plass 2. 0151 Oslo

Arrangementet onsdag 5. mars forløper seg slik:
 
kl 15.00 - 18.00 åpent for journalister og HORECA.
kl 18.00 - 19.30 åpent for Vinmonopolet.
kl.19.00 - 22.00 åpent for vinklubber og konsumenter.

Ring 930 69 873 dersom du ikke finner frem.
 
Spørsmål? Send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her