Sole Hotel legges ut for salg

Som ledd i gjennomføringen av et generasjonsskifte, velger familien Laeskogen nå å legge ut Sole Hotel i Krødsherad for salg. Det er besluttet å konsolidere virksomheten og fokusere på kjernevirksomheten.
Redaksjonen
28 Mai 2004 - 01:00

Familien Laeskogen eier også Sundvolden Hotel og Tyriheim Konferansesenter. Sundvolden Hotel er større enn Sole, og har de siste årene foretatt utvidelser og investert betydelige beløp.

Det er Tord Moe Laskogen som står for driften av Sundvolden og Tyriheim. Han ønsker fremover å prioritere og sette fokus på drift og utvikling i Sundvolden, og ser det som tilstrekkelig å være aktiv eier av ett hotell.

Sole Hotel ble i 1985 kjøpt av Bjørg og Arne B. Laeskogen. Den gamle doktorgården i Krødsherad var da eiet og drevet som hotel av Olaug og Odd Rosen fra 1966.

Driften av Sole Hotel ble leiet bort i 11 år. De siste tre årene har Marianne Frønsdal og Henrik Scott Forsberg vært vertskap og stått for driften av hotellet. De har med faglig dyktighet tatt vare på eiendommen og videreutviklet Sole Hotel.

Sole Hotel ligger på Noresund, med en lang strandlinje mot Krødern. Hotellet ligger i vakre omgivelser, på en 20 mål parkmessig opparbeidet tomt, med gode utvidelsesmuligheter.

Foruten kurs og konferanser, har Sole Hotel et stort potensiale i seg mot ferie og fritidsmarkedet. Hotellet ligger nær skiheisene og golfanlegget på Norefjell. Området inngår i begrepet "Kunstnerdalen". Sole Hotel er medlem i Norske Konferansesentre AS.

Sole Hotel har 76 værelser og 136 senger.

Det er ønske om å selge hotellet til en eier som ønsker å videreutvikle stedet. Det vil være til det beste for regionen og for de ansatte ved bedriften.

Prisantyding av megler: 36-42 millioner kroner.

www.sundvolden.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her