Gastrovini var først ut og har allerede vært på markedet et par år. Lenge nok til at du nå kan få kjøpt tilleggskort. Spillet innebærer at deltakeren, fra to til seks personer, skal svare på spørsmål om vin og vindistrikter, krydder, cocktailer, skikk og bruk, mat og matlagingsmetoder, mat og drikke i harmoni etc. Spørsmålene er utarbeidet av Dorrit Vigsø og Ingun Løgith Moe som begge er fagutdannet med lang fartstid i norsk hotell- og restaurantbransje. Gastrovini er en utmerket jule- og fødselsdagsgave. Og hva er ikke hyggeligere enn å kunne nyte et godt glass mens det konkurreres i slike behagelige former? Prisen er kroner 430,50 for spillet (ISBN 82 584 0300 1) og kr 198 for tilleggskortene (ISBN 82 584 0399 0). Spillet er i salg i bokhandelen, men kan også bestilles hos Yrkeslitteratur telefon 22 59 22 60. 20.12.98
Spill med vin
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Årets juledessert bygges i høyden
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.
Les hele sakenEvents single
Årets juledessert bygges i høyden
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lag en vri på gravlaksen
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.
Les hele saken