Spill restaurant på pc-en

Nå kan du drive en hel restaurant på pc-en ved hjelp av det nye spillet Restaurant Empire 2.
Redaksjonen
13 August 2009 - 11:00

I Restaurant Empire 2, som kom ut i mai, er målet å bygge en egen restaurant, hyre inn kokker, servitører og medarbeidere, og tiltrekke kundene ved hjelp av en variert og spennende meny. Det skriver www.gamer.no.

Rikholdig meny
Du får to restaurantkategorier å leke deg med Til sammen hele 600 oppskrifter, franske, italienske, amerikanske og tyske. Du skal også velge drikke for å tilfredsstille gjestene.
Ikke bare det. Du skal også utstyre restauranten din. Spillet gir deg 1400 forskjellige ting å innrede med.

Og du skal selvfølgelig leie inn artister til å underholde de som sitter ved bordene.
Sikkert moro å spille, og like sikkert en god øvelse for deg som driver restaurant og for deg med ambisjoner om å starte en.

Nedlastbar demo
Ellers fortelles det om forbedret grafikk, nye byggetemaer, over 700 nye objekter (totalt får mer enn 1400 forskjellige ting å innrede restaurantene med), samt nye muligheter som å leie inn artister for å forbedre stemningen. Dessuten kommer spillet med en omfattende kampanje som følger familien Lebouf i det som ser ut til å bli en omfattende såpeopera, med giftemål og mye mer.

Den (noe forsinkede) spillbare demoen av Restaurant Empire 2 kan lastes ned fra Worthplaying, GamersHell og FileFront: http://www.filefront.com/14211527/Restaurant-Empire-2-Playable-Demo.

Demoen er på litt i underkant av 500 MB. Info om spillet finner du på det offisielle nettstedet: http://www.enlight.com/re2.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær alt om champagne av en proff
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 08. desember

Lær alt om champagne av en proff

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her