Spill restaurant på pc-en

Nå kan du drive en hel restaurant på pc-en ved hjelp av det nye spillet Restaurant Empire 2.

I Restaurant Empire 2, som kom ut i mai, er målet å bygge en egen restaurant, hyre inn kokker, servitører og medarbeidere, og tiltrekke kundene ved hjelp av en variert og spennende meny. Det skriver www.gamer.no .

Rikholdig meny
Du får to restaurantkategorier å leke deg med Til sammen hele 600 oppskrifter, franske, italienske, amerikanske og tyske. Du skal også velge drikke for å tilfredsstille gjestene.
Ikke bare det. Du skal også utstyre restauranten din. Spillet gir deg 1400 forskjellige ting å innrede med.

Og du skal selvfølgelig leie inn artister til å underholde de som sitter ved bordene.
Sikkert moro å spille, og like sikkert en god øvelse for deg som driver restaurant og for deg med ambisjoner om å starte en.

Nedlastbar demo
Ellers fortelles det om forbedret grafikk, nye byggetemaer, over 700 nye objekter (totalt får mer enn 1400 forskjellige ting å innrede restaurantene med), samt nye muligheter som å leie inn artister for å forbedre stemningen. Dessuten kommer spillet med en omfattende kampanje som følger familien Lebouf i det som ser ut til å bli en omfattende såpeopera, med giftemål og mye mer.

Den (noe forsinkede) spillbare demoen av Restaurant Empire 2 kan lastes ned fra Worthplaying, GamersHell og FileFront: http://www.filefront.com/14211527/Restaurant-Empire-2-Playable-Demo .

Demoen er på litt i underkant av 500 MB. Info om spillet finner du på det offisielle nettstedet: http://www.enlight.com/re2 .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen