Sprudlende i korsett

Du løsner forsiktig korsettet, føler deg frem til halspartiet og så dreier du henne rundt til hun blir hodeløst forelsket i deg og deler villig vekk av sine innerste tanker.

Champagne og design-elskere kan se frem til et sprudlende stevnemøte med kvinnen i rødt, Piper Heidseick Dressed By Jean Paul Gaultier (34218) . Hun har tidligere bare vært å treffe i utvalgte tax-free butikker i utlandet. Nå holder det å stikke innom nærmeste pol, eller ringe for å sikre seg et uforglemmelig stevnemøte.

Først kan du betrakte den uvanlig sensuelle flasken kledd i rødt korsett for å la deg forføre i beste Gaultier-stil. Deretter kan du ta en stor slurk, man nipper (av smakshensyn) ikke til Champagne, lukke øynene og la deg beruse av boblenes kraft og tusen ulike smaksnyanser som er satt sammen på en måte som gir et meget velbalansert resultat.
 
Klikk på bildet og last det ned som
bakgrunnsbilde til din PC
Daniel Thibault (som nylig døde) er den eneste som hele fire ganger har vunnet International Wine Challenge Cellar Master of the Year Award (1994, 1998, 1999, 2000 og 2001). Han har fylt hver flaske med sin Special Cuvée og eksepsjonelle blandinger av hans fineste utvalg. Resultatet er blitt en deilig friskhet med delikat aroma av the og forsiktig hint av grønn banan, kokos og sommer.
 
En rask sjekk på internett viser at denne flasken selges for over 1000 kroner på forskjellige nettbutikker. Godt er det da å vite at du får kjøpt den samme flasken på polet her hjemme for kun 689 kroner. Ingen uhørt pris for en presang som har så mye kjærlighet knyttet til seg.
 
Piper Heidseick Dressed By Jean Paul Gaultier (34218) bestiller du ved å klikke på navnet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen