Starbucks trakk tilbake arbeidskontrakter

Starbucks trakk tilbake arbeidskontrakter

– Jeg ble sagt opp før jeg hadde begynt.

Et av to planlagte Starbucks-utsalg ble denne uken åpnet i Trondheim. Kjeden har allerede rukket å si opp ansatte – før de fikk begynt.

En Trondheim-student sier til adressa.no at han fikk telefon om at var sagt opphar vært i kontakt med en student som skrev under kontrakt som deltidsansatt ved Starbucks på Solsiden i august. Denne uka fikk studenten en kjedelig telefon fra Starbucks.

- Det var kjipt å fortelle at jeg ikke hadde jobb likevel. Jeg hadde gledet meg kjempelenge til å begynne i jobben, sier studenten til avisa.

Ifølge studenten opplyste Starbucks at det var ansatt for mange, og at flere andre fikk samme beskjed. Studenten skal ha blitt tilbudt en månedslønn som kompensasjon.

Direktør Joannis Vendrig i Starbucks Skandinavia bekrefter at det ble ansatt for mange i den travle innspurten mot åpning av filialer i Trondheim.

- Vi ansatte for mange på Solsiden, og vi er veldig lei oss. Det hele skyldes en misforståelse, og vi forsøker å rydde opp i det på en ryddig måte, sier direktør Joannis Vendrig i Starbucks Skandinavia.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen