Starter nytt importselskap

Starter nytt importselskap

The Beverage Group vil ta markedsandeler i Norge.

The Beverage Group skal etablere sitt eget importselskap i Norge. Det heleide datterselskapet Wine Partners Nordic AS tar sikte på å bli en av de viktigste aktørene i det norske markedet, med flere kjente merkevarer i sin portefølje.

– Vi tror at vårt klare konsept med viner med kvalitet til rett pris i alle segment, vil gi gode resultater i det norske markedet sier daglig leder Addi Suko i The Beverage Group i en pressemelding.

Wine Partners Nordic AS vil bli drevet av daglig leder og partner Alfredo Ketterer, som startet i stillingen 1. oktober. Ketterer har arbeidet de siste sju årene som portofolioutvikler i Eurowine / Solera-Gruppen og som daglig leder i United Wineries. Han har god erfaring fra bransjen og kunnskaper innenfor fagområdet vin med advanced certification i WSET, heter det i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg til å bygge Wine Partners her i Norge, sier Alfredo Ketterer om selskapet som allerede er en etablert aktør i den svenske vinbransjen.

The Beverage Group er i dag en av de største vinleverandørene til Systembolaget med årlige omsetning på 500 millioner svenske kroner i 2013.

The Beverage Group består av importselskapene Wine Partners AB, Brand Partners AB, Spirit Partners AB, Wine Partners Nordic AS og vinklubben TheWineRoom.se.

Wine Partners Nordic overtok for øvrig Veneto-produsenten Riondo fra 1. oktober fra Vino AS.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen