Starter nytt importselskap

Starter nytt importselskap

The Beverage Group vil ta markedsandeler i Norge.

The Beverage Group skal etablere sitt eget importselskap i Norge. Det heleide datterselskapet Wine Partners Nordic AS tar sikte på å bli en av de viktigste aktørene i det norske markedet, med flere kjente merkevarer i sin portefølje.

– Vi tror at vårt klare konsept med viner med kvalitet til rett pris i alle segment, vil gi gode resultater i det norske markedet sier daglig leder Addi Suko i The Beverage Group i en pressemelding.

Wine Partners Nordic AS vil bli drevet av daglig leder og partner Alfredo Ketterer, som startet i stillingen 1. oktober. Ketterer har arbeidet de siste sju årene som portofolioutvikler i Eurowine / Solera-Gruppen og som daglig leder i United Wineries. Han har god erfaring fra bransjen og kunnskaper innenfor fagområdet vin med advanced certification i WSET, heter det i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg til å bygge Wine Partners her i Norge, sier Alfredo Ketterer om selskapet som allerede er en etablert aktør i den svenske vinbransjen.

The Beverage Group er i dag en av de største vinleverandørene til Systembolaget med årlige omsetning på 500 millioner svenske kroner i 2013.

The Beverage Group består av importselskapene Wine Partners AB, Brand Partners AB, Spirit Partners AB, Wine Partners Nordic AS og vinklubben TheWineRoom.se.

Wine Partners Nordic overtok for øvrig Veneto-produsenten Riondo fra 1. oktober fra Vino AS.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen