Stengt og reddet

Onkel Blaa er kanskje Bærums mest kjente pub. Nylig ble den stengt, men nå skal den åpnes igjen.
Redaksjonen
03 Mai 2007 - 17:15

Det er en rekke ringrever fra horecabransjen som skal redde den kjente puben.

Det finnes både større og mer sentralt beliggende puber i Bærum. Men Onkel Blaa er sterkt knyttet til fotballaget Stabæk. Det er her tilhengerne forfrisker seg før og etter kamp. Her er det også quiz på jevnlig basis, og puben er godt forankret i lokalmiljøet.

Tvangsavviklet
Men nylig stengte puben dørene etter en tvangsavvikling. Selskapet hadde ikke hatt revisor på lang tid og Asker og Bærum tingrett valgte å stenge Onkel Blaas dører.

20 deltidsansatte hadde plutselig ingen jobb å gå til.

Reddet
Men engasjerte folk med tilknytning til Stabæk slo seg sammen for å redde puben, skriver budstikka.no.

- Fem seriøse interessenter kjempet om å få ta over, sier bostyrer Andreas Strime Christensen.

Rutinerte folk
Daglig leder i Stabæk Holding, Einar Schultz, er med i gruppen som nå tar over. Schultz er dessuten en av eierne og styremedlemmene i Servos AS. Dette spisestedet eier blant annet Onkel Donald i Universitetsgata i Oslo.

Spillerne invitert
Som styreleder i Servos AS finner vi Bjug Borgund som i en årrekke tidligere har vært styreleder i Bølgen og Moi. Olav Thon er en annen av Servos AS eiere.

Det er også på det rene at spillerne vil bli invitert med som eiere.

Nå skal det dannes et aksjeselskap som skal ta seg av den videre driften.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her