Stig Juelsen til Dolly Dimples

Restaurantkjeden Dolly Dimples har sikret seg en av landets fremste kokker som ny produktutviklingsleder.

Stig Juelsen har satt sine klare spor i kokkeverden. Med fartstid fra flere velrenomerte restauranter som Markveien mat- og vinhus og Feinschmeker i Oslo i bagasjen, utdannet han seg til diplomkokk ved Gastronomisk Institutt i Stavanger, hvor han også fikk sitt virke.
 
De senere årene er han derimot mest kjent for sin innsats i oppbyggingen av en helhetlig matprofil for Herlige Restauranter som han tok på seg i tillegg til jobben som kjøkkensjef på NB Sørensens Damskips Expedition. Oppholdet der resulterte i 1998 i en egen kokebok - NB!, før han etterhvert gikk over til Hall Toll som daglig leder og kjøkkensjef, og siden som prosjektleder for storfeprosjektet til Prima Jæren.
 
Som produktutviklingsleder vil Stig Juelsen arbeide med å styrke hele Dolly Dimple's kjedens produktsortiment, for matsikkerheten og med å videreutvikle restaurantkonseptet. Dolly Dimples har i dag 79 restauranter spredt over hele landet og har nytt godt av stigende omsetning de siste årene. Juelsen vil være med på å videreutvikle konseptet med sin brede erfaring og kompetanse.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen