Stig Juelsen til Dolly Dimples

Restaurantkjeden Dolly Dimples har sikret seg en av landets fremste kokker som ny produktutviklingsleder.

Stig Juelsen har satt sine klare spor i kokkeverden. Med fartstid fra flere velrenomerte restauranter som Markveien mat- og vinhus og Feinschmeker i Oslo i bagasjen, utdannet han seg til diplomkokk ved Gastronomisk Institutt i Stavanger, hvor han også fikk sitt virke.
 
De senere årene er han derimot mest kjent for sin innsats i oppbyggingen av en helhetlig matprofil for Herlige Restauranter som han tok på seg i tillegg til jobben som kjøkkensjef på NB Sørensens Damskips Expedition. Oppholdet der resulterte i 1998 i en egen kokebok - NB!, før han etterhvert gikk over til Hall Toll som daglig leder og kjøkkensjef, og siden som prosjektleder for storfeprosjektet til Prima Jæren.
 
Som produktutviklingsleder vil Stig Juelsen arbeide med å styrke hele Dolly Dimple's kjedens produktsortiment, for matsikkerheten og med å videreutvikle restaurantkonseptet. Dolly Dimples har i dag 79 restauranter spredt over hele landet og har nytt godt av stigende omsetning de siste årene. Juelsen vil være med på å videreutvikle konseptet med sin brede erfaring og kompetanse.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen