Studietur til Rheingau

Programmet for høstens studietur til Rheingau 20. september - 24. september i regi av Den Norske Vinkelnerforening er klart. Benytt denne unike anledningen til å bli kjent med regionens beste vinprodusenter. Som lager viner som er langt fra det noe triste
Aase E. Jacobsen
12 August 2000 - 22:05

Meld deg på til e-mail cathinca.dege@manpower.no eller aase.jacobsen@aperitif.no eller send faks til 22 67 14 77. Du kan også ringe til sekretariatet (Apéritif) på telefon 22 19 00 75. Pris kroner 7000 inkl. opphold i dobbeltrom. Ønsker du enkeltrom tilkommer et tillegg på 1500 kroner. Betal til konto 6351.05.14639 snarest mulig.

Program

Onsdag, 20. september 2000

08.45 Ankomst Frankfurt

10.30 Vinsmaking og lunsj i Kloster Eberbach Eltville

14.00 Vinsmaking i Hallgartener Winzergenossenschaft Oestrich-Winkel

16.00 Innskjekking på hotellet i Eltville

18.00 Vinsmaking og middag med Weingut Balthasar ReSS på
Restaurant Kronenschlösschen Eltville
 
Torsdag, 21. september 2000
 
09.30 Vinsmaking hos Domänenweingut Schloß Schönborn Eltville

11.30 Avreise til Geisenheim

12.00 Vinsmaking og lunsj hos
Weinbaudomäne Schloss Johannisberg Geisenheim

15.00 Vinsmaking hos Weingut Schumann-Nägler Geisenheim

18.00 Vinsmaking og middag hos Weingut Georg Breuer Rüdesheim

Fredag, 22. september 2000

09.30 Vinsmaking hos Weingut Robert Weil Kiedrich

12.30 Vin !amp! ost-seminar på SCHLOSS VOLLRADS Oestrich-Winkel

15.30 Avreise til Wiesbaden. Ettermiddagen fri til sightseeing og shopping

18.30 Retur til Eltville. Middag på Straußwirtschaft

Lørdag, 23. september 2000

09.30 Vinsmaking hos Weingut Freiherr Zu Knyphausen Eltville

12.00 Lunsj

14.00 Vinauksjon med VDP Rheingau i Kloster Eberbach

Evt. også kveldstilstelning i regi av VDP

Søndag, 24. september 2000

08.45 Avreise fra hotellet til Hochheim.

09.30 Vinsmaking hos Weingut Franz Künstler Hochheim

11.30 Lunsj i Hochheim

12.30 Vinsmaking hos Domdechant Werner''sches Weingut Hochheim

14.30 Avreise til flyplassen

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du en svært prisgunstig og moderne vri på rioja – laget av en ekte vinmagiker
+
Ukens vin

Her får du en svært prisgunstig og moderne vri på rioja – laget av en ekte vinmagiker

Alvario Palacios er mest kjent for sine Priorat-viner, men det er i det østlige Rioja at røttene finnes.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Se alt det gode du kan lage av et gresskar
Guide
Oppskrifter med gresskar

Se alt det gode du kan lage av et gresskar

Gresskar er så mye mer enn morsomme lykter til halloween. Her finner du de beste oppskriftene, både salte og søte.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bruk hele kyllingen, del 1: Ramen er billig luksus som gir deg alt utenom vinen, den matchen fikser du selv
+
Klubb
Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Bruk hele kyllingen, del 1: Ramen er billig luksus som gir deg alt utenom vinen, den matchen fikser du selv

Mitt favorittmåltid hjemme for tredje år på rad er ramen og en amerikansk chardonnay i kjølig stil. Det er sunt og næringsrikt, og denne vinen gir den siste lille magien for at dette skal bli full pott på hyggeskalaen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Fish and chips kan også være festmat
Dagens rett
Fish and chips med steinbit

Fish and chips kan også være festmat

Denne fiskeretten kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små, og oppskriften er ikke vanskelig å følge heller.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du en svært prisgunstig og moderne vri på rioja – laget av en ekte vinmagiker
+
Ukens vin

Her får du en svært prisgunstig og moderne vri på rioja – laget av en ekte vinmagiker

Alvario Palacios er mest kjent for sine Priorat-viner, men det er i det østlige Rioja at røttene finnes.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Se alt det gode du kan lage av et gresskar
Guide
Oppskrifter med gresskar

Se alt det gode du kan lage av et gresskar

Gresskar er så mye mer enn morsomme lykter til halloween. Her finner du de beste oppskriftene, både salte og søte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Du har en boblende høytid i vente – få opptil 40% rabatt på eksklusive musserendesmakinger

For å gjøre juleforberedelsene enklere for deg, har vi satt sammen en enestående pakke – jo mer du smaker, desto større rabatt får du.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik lager du en smaksrik fiskemiddag på et kvarter
Dagens rett
Hurtigmarinert ovnsbakt laks med couscoussalat

Slik lager du en smaksrik fiskemiddag på et kvarter

Ok, de femten minuttene er ikke iberegnet oppvarmingen av ovnen. Men uansett er denne oppskriften kjapp som få. Og riktig så velsmakende.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik gjør du grillkyllingen sexy
Dagens rett
Grillet kylling med spinatpasta

Slik gjør du grillkyllingen sexy

Nygrillet kylling er lettvint. Det er også kyllingbryst. Du velger selv hva du bruker i denne fristende oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bruk hele kyllingen, del 1: Ramen er billig luksus som gir deg alt utenom vinen, den matchen fikser du selv
+
Klubb
Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Bruk hele kyllingen, del 1: Ramen er billig luksus som gir deg alt utenom vinen, den matchen fikser du selv

Mitt favorittmåltid hjemme for tredje år på rad er ramen og en amerikansk chardonnay i kjølig stil. Det er sunt og næringsrikt, og denne vinen gir den siste lille magien for at dette skal bli full pott på hyggeskalaen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her