Super-trådløst hos First

First Hotels er først i Skandinavia med å lanserer fiberoptisk bredbånd på alle sine hoteller.

Kjeden investerer titalls millioner kroner i ny infrastruktur. På grunn av dette kan kjeden tilby gjestene trådløs nettilgang med overføringshastigheter på opp til 10 megabit i sekundet.
 
Gratis bruk
Bruken av det kjappe nettet er gratis for alle gjester, inkludert konferanse- og møtedeltakere.
 
- First Hotels skal ikke nødvendigvis være størst, men vi skal være best. Våre gjester er i økende grad avhengig av rask og enkel internettilgang, og med fiberoptisk bredbånd har vi en nettløsning som vil kunne møte fremtidige behov for enda større hastigheter, sier Thomas Alnes Aakvik i First Hotels.
 
Den trådløse sonen inkluderer alle hotellets gjesterom og øvrige lokaler, skriver boarding.no.
 
Viktig
Stadig flere hotellgjester, både forretningsreisende og fritidsgjester, har behov for rask internettilgang. Hele 66 prosent av alle nordmenn brukte Internett en gjennomsnittsdag i 2007, og 20 prosent har brukt nettet til å se film, TV eller videoklipp.
 
Fiberoptikk
- Internett har for mange blitt et like viktig underholdningsmedium som TV. Med fiberoptikk kan First allerede i dag tilby gjestene nedlastingshastigheter på opp til 10 megabit i sekundet, og løsningen er derfor godt egnet for gjester om ønsker å laste ned musikk, film, videosnutter eller tunge vedlegg, sier Aakvik.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen