Supertilbud til Apéritifs lesere

Heretter vil du jevnlige finne gode tilbud til deg som leser Apéritifs nyhetsbrev. Først ute er Fogo Restaurant og Bar - en av de desidert beste i Oslo - som nå lar deg og dine spise fem retter og betale for tre, eller spise en syvretter og betale fo
Redaksjonen
19 August 2001 - 12:57

Et helt spesielt tilbud Apéritifs lesere

På Fogo restaurant serveres mat og drikke av topp internasjonal klasse i et stilfullt og luftig lokale. Vi byr på dagens tre, fem, og syvretters meny, i tillegg til à la carte.

Vi har meget stort utvalg av kvalitetsviner i gode årganger. Disse er priset ut fra påslagsprinsippet slik at du får en svært god vin til en fornuftig penge.
Fogo drives etter strenge gastronomiske prinsipper. Derfor ønsker vi å gi gastronomiinteresserte lesere av aperitif.no et spesialtilbud.

Du og dine får spise fem retter og betale for tre, eller spise en syvretter og betale for fem. I tillegg får dere den dyreste vinen i vinmenyen til innkjøpspris. Dette gjelder hvis dere tar en full vinmeny.

For Apéritifs nyhetsbrevabonnenter
Syvretters meny koster nå kroner 495 mot normalt 595 og en femretters meny kroner 365 mot normalt 495. Tilbudet gjelder alle dager restauranten er åpen og frem til oktober..
 
 
 
I baren på Fogo kan du nyte det meste av drinker og cocktails, samt et godt utvalg av viner på glass i et avslappet tilbaketrukket miljø. Hvis du er småsulten, kan vi friste med flere småretter laget av kjøkkenet på Fogo restaurant.

Fogo restaurant og bar er drevet av Restaurant Klosteret og kjøkkensjef Rune Pal.

Vi ønsker også hjertelig velkommen mandagene 24/8, 3/9, 17/9, 24/9, hvor vi lager en femretters meny og serverer super vin til innkjøpspris ved siden av.

Dette må du ikke gå glipp av.
 
Bestill bord i dag:
Karl Johansgate 33 i Oslo tlf 22 33 80 40
 
Skriv ut denne siden og ta den med deg så nyter du godt av det meget gode tilbudet.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her