Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Synnøve Finden til Haugen-gruppen

Synnøve Finden ASA og Haugen-Gruppen AS har inngått en avtale om at Haugen-Gruppen blant annet skal representere Synnøve Finden i markeder som hotell, restaurant, og fastfood.
Redaksjonen
23 Juni 2007 - 19:45

Samarbeidspartnernes dagligvareavdelinger omfattes ikke av avtalen.
 
Partene er enige om at meierivarene fra Synnøve Finden vil passe fint inn i Haugen-Gruppens konsepter sammen med en portefølje av merkevarer fra hele verden.
 
Storkjøkken
Haugen-Gruppen er en etablert leverandør av storkjøkkenprodukter innenfor varegruppene matvarer, øl, vin og brennevin, med varemerker som Heinz, Twinings, Tabasco, Ybarra, Blue Dragon, Casa Fiesta, Mission Food, Corona Extra, Santa Carolina, Hardy's, Cognac Tesseron med flere.
 
På denne måten får Synnøve Finden tilgang til markedet gjennom ett av landets ledende storkjøkkenselskaper, som har vært kåret til årets leverandør 2 ganger, i 2003 og 2006.
 
Nytt tilbud
Haugen-Gruppen vil ha stor nytte av å kunne tilby sine kunder spesielt ost, men også andre meieriprodukter sammen med sine konsepter til produksjon og servering av for eksempel pizza, pasta, meksikansk mat, wraps, tapas og salater.
 
Kompetanse
Haugen-Gruppen har en sterk landsdekkende salgs- og markedsføringsorganisasjon med høy kompetanse hvor alle deres representanter har kjøkkenfaglig bakgrunn og i tillegg er utdannet vinkelnere.
 
Begynner i juli
Haugen-Gruppen vil begynne å jobbe med Synnøve Findens produkter mot kjeder og nøkkelkunder fra 1. juli. Strukturen rundt logistikk og ruting av ordrer fra grossistene skal være klar i løpet av august, og produktene vil være en del av Haugen-Gruppens portefølje fra 1. september 2007.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De røde vinene slåss om oppmerksomheten
+
Tester
Nyheter vin spesialpol april 2021

De røde vinene slåss om oppmerksomheten

At tysk pinot noir er i verdensklasse, får du bevisene på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lett får du suksess
Ukens kake
Enkel suksessterte

Så lett får du suksess

En sprø og veldig lettlaget utgave av denne kakefavoritten for mange.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas
Godbiter i pollisten

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas

Vi snakker om tradisjonelle greske vinstiler med en tvist som gjør at de virkelig står ut og gir mersmak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er et aldri så lite kupp
+
Ukens vin
Forsiden akkurat nå
Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
Dagens rett
Marokkansk lam med tabbouleh

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten

I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og  magisk smaksopplevelse

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Dagens rett
Lam på burgundervis

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden

Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Dagens rett
Empanadas som i Chile

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest

Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her