Tar grep i Vollen

Sult-gruppen og Vollen Fjordkro tar grep etter kritikken i sommer.
Redaksjonen
24 Oktober 2007 - 09:00

Sult-gruppen kjøpte Vollen Fjordkro og ville med det henvende seg til folk i Asker og Bærum, i Oslo - samt til båtfolket. Det gikk ikke etter planen.
 
De fikk en mengde misfornøyde gjester. Som ikke fikk mat. Som fikk lunken vin og som fikk dårlig service.
 
Dårlig dag
Det hele toppet seg da Dagens Næringsliv besøkte stedet da personalet hadde en dårlig dag. I anmeldelsen var det langt mellom de positive ordene, for å si det mildt. I lokalavisens debattforum var det heller ikke mye glede å spore.
 
Sult-ledelsen gjorde det eneste riktige og la seg flate. Ingenting fungerte og noe måtte gjøres. Nå er det gjort.
 
Ny ledelse
Ny ledelse og Vollen-historie skal få gjestene tilbake til Vollen fjordkro etter all kjeften.
 
- Jeg var ikke fornøyd selv, og vi fikk mye kjeft. Men det var nok fortjent, jeg innser det, sier markedssjef Bernt Bucher-Johannessen til Budstikka.
 
- Nå vil vi reise kjerringa, legger han til.
 
Mat med utsikt
Det nye nå - bortsett fra skjerpings på mat, service og kundebehandling - er tårnværelset rett ved kroa. Der har sultgruppen laget sitt eget Chambré Separeé, et lukket rom der vennegjenger kan få sitt eget lille spiserom - med fjordens beste utsikt.
 
Sult vil ha suksess i Vollen også. Og det er sjefen for serveringen på Hvalstrand bad og på Tveter gård, Ann-Helen Færgen, som har tatt på seg ansvaret for det.
 
Temakvelder
Nå skal det satses på kultur og ikke minst lokalhistorie fra Vollen.
 
- Onsdager skal vi ha forskjellige tema-kulturkvelder, med mat, foredrag og kåseri, av og til, ikke hver uke. Hver eneste torsdag vil vi invitere til frikveld med musikk, stand-up og teatersport. Det blir litt ut fra hva vi får tak i, sier Færgen.
Fredager blir det små konserter, lørdag blir dagen for kobling av mat og vin, eller omvendt.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her