Tar grep i Vollen

Sult-gruppen og Vollen Fjordkro tar grep etter kritikken i sommer.

Sult-gruppen kjøpte Vollen Fjordkro og ville med det henvende seg til folk i Asker og Bærum, i Oslo - samt til båtfolket. Det gikk ikke etter planen.
 
De fikk en mengde misfornøyde gjester. Som ikke fikk mat. Som fikk lunken vin og som fikk dårlig service.
 
Dårlig dag
Det hele toppet seg da Dagens Næringsliv besøkte stedet da personalet hadde en dårlig dag. I anmeldelsen var det langt mellom de positive ordene, for å si det mildt. I lokalavisens debattforum var det heller ikke mye glede å spore.
 
Sult-ledelsen gjorde det eneste riktige og la seg flate. Ingenting fungerte og noe måtte gjøres. Nå er det gjort.
 
Ny ledelse
Ny ledelse og Vollen-historie skal få gjestene tilbake til Vollen fjordkro etter all kjeften.
 
- Jeg var ikke fornøyd selv, og vi fikk mye kjeft. Men det var nok fortjent, jeg innser det, sier markedssjef Bernt Bucher-Johannessen til Budstikka.
 
- Nå vil vi reise kjerringa, legger han til.
 
Mat med utsikt
Det nye nå - bortsett fra skjerpings på mat, service og kundebehandling - er tårnværelset rett ved kroa. Der har sultgruppen laget sitt eget Chambré Separeé, et lukket rom der vennegjenger kan få sitt eget lille spiserom - med fjordens beste utsikt.
 
Sult vil ha suksess i Vollen også. Og det er sjefen for serveringen på Hvalstrand bad og på Tveter gård, Ann-Helen Færgen, som har tatt på seg ansvaret for det.
 
Temakvelder
Nå skal det satses på kultur og ikke minst lokalhistorie fra Vollen.
 
- Onsdager skal vi ha forskjellige tema-kulturkvelder, med mat, foredrag og kåseri, av og til, ikke hver uke. Hver eneste torsdag vil vi invitere til frikveld med musikk, stand-up og teatersport. Det blir litt ut fra hva vi får tak i, sier Færgen.
Fredager blir det små konserter, lørdag blir dagen for kobling av mat og vin, eller omvendt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen