The Thief ble årets norske hotell

The Thief ble årets norske hotell

Nok en utmerkelse tilfalt The Thief under Grand Travel Awards 2015: Luksushotellet er best i Norge.

Grand Travel Awards er den norske reiselivsbransjens egen pris, hvor nærmere 600 aktører stemmer fram sine favoritter i de ulike kategoriene. I fjor vant The Thief prisen for Årets Byhotell og Årets Lansering – og nå altså den gjeveste tittelen av dem alle, nemlig Årets hotell i Norge.

Apéritif smakte på The Thiefs tilbud i åpningsåret

Den gikk til The Thief foran 11 andre topphoteller.

Oslos mest prisbelønte hotell

Designhotellet åpnet for nyaktig to år siden og har på rekordtid etablert seg som Oslos mest prisbelønte hotell. Både i norsk og internasjonal sammenheng. Etter å ha mottatt en rekke høythengende priser i åpningsåret ble The Thief blant annet kåret til Europe’s Best Spa Boutique Hotel under Boutique Hotel Awards 2014 i London.

- The Thief har hatt en fantastisk reise siden åpningen i januar 2013, og vi suser videre. Å skape gode hotellopplevelser er kjernen i alt vi gjør. Gjestene skal føle det. Helt fra de bestiller, til de sjekker ut, og bestiller igjen. Prisen for Årets Hotell er en flott anerkjennelse for alle som jobber på hotellet. Vi gleder oss til alt 2015 har å by på, sier kommunikasjonssjef Siri Løining Kolderup.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen