The Thief ble årets norske hotell

The Thief ble årets norske hotell

Nok en utmerkelse tilfalt The Thief under Grand Travel Awards 2015: Luksushotellet er best i Norge.

Grand Travel Awards er den norske reiselivsbransjens egen pris, hvor nærmere 600 aktører stemmer fram sine favoritter i de ulike kategoriene. I fjor vant The Thief prisen for Årets Byhotell og Årets Lansering – og nå altså den gjeveste tittelen av dem alle, nemlig Årets hotell i Norge.

Apéritif smakte på The Thiefs tilbud i åpningsåret

Den gikk til The Thief foran 11 andre topphoteller.

Oslos mest prisbelønte hotell

Designhotellet åpnet for nyaktig to år siden og har på rekordtid etablert seg som Oslos mest prisbelønte hotell. Både i norsk og internasjonal sammenheng. Etter å ha mottatt en rekke høythengende priser i åpningsåret ble The Thief blant annet kåret til Europe’s Best Spa Boutique Hotel under Boutique Hotel Awards 2014 i London.

- The Thief har hatt en fantastisk reise siden åpningen i januar 2013, og vi suser videre. Å skape gode hotellopplevelser er kjernen i alt vi gjør. Gjestene skal føle det. Helt fra de bestiller, til de sjekker ut, og bestiller igjen. Prisen for Årets Hotell er en flott anerkjennelse for alle som jobber på hotellet. Vi gleder oss til alt 2015 har å by på, sier kommunikasjonssjef Siri Løining Kolderup.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen