Thon åpnet i Halden

I dag åpnet Thon Hotel Halden dørene.

- Vi er utrolig fornøyd med hvordan hotellet har blitt, og håper at gjestene kommer til å trives, sier Johan Appelgren. Han er hotellsjef ved nye Thon Hotel Halden.
 
Med 88 rom og 2 suiter er det god plass i det nye hotellet.
 
Alle rommene er innredet i to forskjellige fargetemaer, grønt og rødt i hver sin etasje. Rundt 25 av rommene har utsikt mot vannet og festningen, og det samme har suitene.
 
Uteservering til 300
Inne i hotellrestauranten er det plass til 110 personer, og når uteserveringen er på plass i april, vil den gi rom til ytterligere 300.
 
- Ja, det kommer til å bli kjempestort. 300 mennesker er jo veldig mye, og vi har store forventninger til at det kommer til å bli et bra tilbud. Målet er at det skal bli et møtested mellom hotellets gjester og lokalbefolkningen, sier Appelgren.
 
20 ansatte
For øyeblikket er det 20 ansatte ved hotellet, men Appelgren ser ikke bort fra at det kan bli nødvendig med flere når det nærmer seg sommersesongen. Han gleder seg til å ta fatt på hotellsjefjobben, og tror det kan bli et helt nytt marked for turister i Halden.
 
- Det skal bli utrolig fint å komme ordentlig i gang, og vi er veldig spente på hvordan utviklingen blir. Folk har allerede begynt å booke hotellrom for sommeren, så juni ser så langt ut til å bli en bra måned, sier Appelgren til Halden Arbeiderblad.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen