Thon inn i Dalen

Thon inn i Dalen

Skal samarbeide om salg og markedsføring av Dalen Hotel og M/S Henrik Ibsen.

Thon Hotels har inngått en samarbeidsavtale med Norwegian Hospitality Group AS (NHG) om salg og markedsføring av Dalen Hotel og M/S Henrik Ibsen. Hotellet ligger på Dalen i Tokke kommune i Telemark.

– Det er spennende å starte opp et samarbeid med Dalen Hotel. Hotellet er et eventyrhotell som tilfører av vår portefølje noe annerledes og spektakulært, sier administrerende direktør  Morten Thorvaldsen i Thon Hotels i en pressemelding.

– Vi kjenner Thon Hotels godt fra før, derfor føles det naturlig å samarbeid om salg og markedsføring av Dalen Hotel, sier administrerende direktør Erling Kristensen i NHG.

Dalen Hotel og M/S Henrik Ibsen eies og drives av NHG, som også eier og driver i tillegg Thon Hotel Linne, Thon Hotel Vettre og Thon Hotel Halden.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen