Tidenes beste for Lagavulin

Lagavulin vant to av sine mest prestisjetunge priser i årets International Wine & Spirit Competition (IWSC).

Whiskyen Lagavulin Distillers Edition vant trofeet for Single Malt Scotch Whisky over 15 år og trofeet for Special Edition Single Malt Scotch Whisky.
 
Lagavulin eies av Diageo og selskapet er svært fornøyd med whiskysuksessen.
 
Anerkjennelse
- Mange mener at Lagavulin er den beste maltwhiskyen fra Islay, og denne anerkjennelsen fra et prestisjetungt ekspertpanel underbygger den påstanden, sier informasjonsansvarlig i Diageo, Kristian Hvilen.
 
Totalt vant Diageos Classic Malts Selection to trofeer og 31 medaljer i årets IWSC.
 
Gull til Talisker
- Maltwhiskyen med den største medaljeinnhøstingen var, som så ofte, fra Isle of Skyes eneste destilleri. Talisker 18 years old bekreftet sin seneste utmerkelse fra World Whiskies Awards som "verdens beste singlemaltwhisky" med å vinne gull i klassen for "Islands 18 YO". Talisker vant også i 2005 og 2006, skriver Hvilen i en pressemelding.
Betydningsfull
The International Wine & Spirit Competition ble grunnlagt i 1969 og er den mest betydningsfulle konkurransen i sitt slag på den internasjonale arena. IWSC fronter kvaliteten på verdens beste vin, brennevin og likør. Dette gjøres gjennom en streng dommerprosess med profesjonell blindsmaking og detaljert kjemisk og biologisk analyse.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen