To restauranter til salgs i Tønsberg

I fjor gikk flere serveringssteder konkurs i Tønsberg, og nå i januar er to restaurantlokaler og en pub på utkikk etter nye eiere.
Redaksjonen
06 Januar 2010 - 11:26

En av de større restaurantene i bryggeområdet, Bombay Tandoori, har vært til salgs en tid. Restauranten har vært drevet i 16 år i Tønsberg. Også selve lokalene er til salgs for 4,5 millioner kroner. Restauranten har 60 sitteplasser innendørs og 30 utendørs. Leieinntektene fra restauranten er 445.000 kroner året. Det skriver Tønsbergs Blad.

Hos Bombay Tandoori opplyses det at man kommer til å holde det gående til en ny driver er på plass. Hittil har det vært noe interesse, men mest fra useriøse, får avisen opplyst.

Big Ben
Puben Big Ben på Torvet har i mange år drevet i den gamle brannstasjonen. Nå har selskapet Big Ben AS vurdert salg i cirka et halvt år.

Big Ben har store lokaler inne, samt et uteserveringsareal på 120 kvadratmeter. Omsetningen har ligget opp mot tre millioner de siste årene. Nåværende leiekontrakt løper til 2021.
I lokalene i Farmannsveien har det vært drevet restaurant i rundt 30 år. Først Kong Sverre, deretter Marco Polo og så O's American.

Kort levetid
Sistnevnte fikk kort levetid, og lokalene har stått stengt siden 17. mai i fjor. Bostyrer håper å få leid ut lokalene, som eies av Marco Polo, nå på nyåret.

I løpet av siste år ble det også flere endringer som følge av konkurser. Torvtoppen, Sir Vincent og Maskinistenes Hus var blant disse, skriver Tønsbergs Blad.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Så enkelt kan du lage chop suey
Dagens rett

Så enkelt kan du lage chop suey

I dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her