To restauranter til salgs i Tønsberg

I fjor gikk flere serveringssteder konkurs i Tønsberg, og nå i januar er to restaurantlokaler og en pub på utkikk etter nye eiere.
Redaksjonen
06 Januar 2010 - 11:26

En av de større restaurantene i bryggeområdet, Bombay Tandoori, har vært til salgs en tid. Restauranten har vært drevet i 16 år i Tønsberg. Også selve lokalene er til salgs for 4,5 millioner kroner. Restauranten har 60 sitteplasser innendørs og 30 utendørs. Leieinntektene fra restauranten er 445.000 kroner året. Det skriver Tønsbergs Blad.

Hos Bombay Tandoori opplyses det at man kommer til å holde det gående til en ny driver er på plass. Hittil har det vært noe interesse, men mest fra useriøse, får avisen opplyst.

Big Ben
Puben Big Ben på Torvet har i mange år drevet i den gamle brannstasjonen. Nå har selskapet Big Ben AS vurdert salg i cirka et halvt år.

Big Ben har store lokaler inne, samt et uteserveringsareal på 120 kvadratmeter. Omsetningen har ligget opp mot tre millioner de siste årene. Nåværende leiekontrakt løper til 2021.
I lokalene i Farmannsveien har det vært drevet restaurant i rundt 30 år. Først Kong Sverre, deretter Marco Polo og så O's American.

Kort levetid
Sistnevnte fikk kort levetid, og lokalene har stått stengt siden 17. mai i fjor. Bostyrer håper å få leid ut lokalene, som eies av Marco Polo, nå på nyåret.

I løpet av siste år ble det også flere endringer som følge av konkurser. Torvtoppen, Sir Vincent og Maskinistenes Hus var blant disse, skriver Tønsbergs Blad.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her