Topp Bordeaux til halv pris

Et dansk vinmeklerfirma på nettet selger toppbordeauxer betydelig billigere enn Systembolaget.

En av Nordens største vinmeklere, danske WineFinder, tilbyr nå svenske privatpersoner toppviner fra Bordeaux 2006 med opp till 50 prosent rabatt sammenlignet med prisene på Systembolaget. De fleste vinene har imidlertid en langt lavere rabatt, men billigere blir det uansett. Det skriver www.wownews.se .

Bland annet kan du finne kultvinen Château Haut-Brion 2006 for 4.909 svenske kroner mot Systembolagets pris på 7.110 kroner. Det tilsvarer en rabatt på omkring 30 prosent. En annen slottsvin, Margaux 2006, selges for 4.985 svenske kroner mot Systembolagets 9.996, en besparelse på 50 prosent. Til sammenligning er prisene hos engelske bbr.com henholdsvis 348 og 458 pund for samme viner.

Men også WineFinder har fått viner kvotert til seg, så først til mølla gjelder også her.
Anledningen til de relativt sett lave prisene har ifølge WineFinders direktør Ole Nielsen, noe å gjøre med deres nettverk av internasjonale vinhandlere i kombinasjon med medlemskap i vinbørsen Liv-ex som gir selskapet tilgang til noen av verdens beste viner til veldig gode priser.

Men man må være medlem for å få tak i godbitene, et medlemskap som årlig koster 2.500 svenske kroner. I dag har vinklubben omkring 700 medlemmer, men tar sikte på å øke medlemsmassen til 5000 de nærmeste årene. Alt i følge www.wownews.se .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen