Tre spennende nye whiskeyer i Norge

Whisky er skottenes betegnelse på sine edleste dråper, mens whiskey er irenes tilsvarende. Irene var de mest aktive i å eksportere hemmelighetene, hvilket er årsaken til at det heter whiskey i Amerika også. Og nå ankommer tre nye versjoner fra den verdensdelen.

Small Batch Bourbon er whiskey blandet fra et 20-talls utvalgte fat. Spennende drikke for kjennere, som ønsker en bourbon med både historie og variert smak. Jim Beam lanserer i disse dager tre spennende Small Batch Bourbon-nyheter i Norge!

For å lage sine Small Batch Bourbons velges de fatene som har modnet best og har den beste kvaliteten. Og spesialistene setter så sammen den enkelte "small batch". Alle med sine særpreg. For den entusiastiske bourbon-kjenner er "small batch" like fascinerende som nye årganger er for den mest kresne vinkjenner.

Knob Creek 9 years old har fyldig, intens, krydret, fruktig smak. En typisk bourbon, lagret 9 år på kraftig brente eikefat. Volum 70 cl. Med 50% alkohol. Horeca-pris (inkl mva. og emb. avg.): kr 525,45 (på Vinmonopolet kr 549,60).

Basil Hayden 8 years old er en bløtere, lettere og mer nøytral bourbon, av ekte "opprinnelse", fra Kentucky. Volum 70 cl. Med 40% alkohol. Horeca-pris: kr 532,79 (på Vinmonopolet kr 564,50).

Baker''s 7 years old er middels fyldig, ganske fruktig og blomsterpreget. Lett krydret
og søt, med en nyanse av vanilje. Hyggelig, lang bourbon. Volum 70 cl. Med 53,5% alkohol. Horeca-pris: kr 659,82 (på Vinmonopolet kr 694,50).

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen