Tre steder i ett

El Nero på Nes er åpnet på nytt. Litt forsinket, men med tre steder i ett.
Redaksjonen
13 Oktober 2008 - 12:33

- Endelig, sier daglig leder Baris Yacan om åpningen.
 
Litt forsinket kan han ønske velkommen til det nye El Nero.
 
- Her blir det kafe med frokost, lunsj og lettere middager. Kafeen åpner på morgenen. Så får vi en restaurant med italiensk pizza, italienske grillretter og indisk mat i tillegg til den menyen El Nero har fra før. På kvelden blir det pianobar, sier Yacan.
 
- Vi har også helt ny frokost- og lunsjmeny, sier han til Raumnes.no.
 
220 kvadratmeter
Yacan og de ansatte testet allerede sist lørdag det nye stedet, og han opplevde at folk var fornøyd.
 
- Da fikk vi også se småting som vi har rettet på i løpet av uken, sier Yacan.
 
Det startet med en pizzarestaurant på drøye 60 kvadratmeter. Nå disponerer El Nero over 220 kvadratmeter der det er restaurant med plass til vel 60 gjester, kafe og pizzeria med 20 sitteplasser.
 
I tillegg har El Nero en solid uteplass med 150 sitteplasser.
 
Løfter utelivet
- Der blir det fint når været blir varmere, sier Yacan.
 
Nå håper han at folk på Nes på Ringerike bruker det nye tilbudet.
 
- For oss har det vært viktig å tenke kvalitet, at det er en god standard på tilbudet. Så håper vi nesbuene velger å gå ut i Nes. De behøver ikke reise ut av bygda for å finne et trivelig utested. Dessuten håper jeg dette kan løfte resten av utelivet på Årnes også, sier Yacan.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Nyheter i basis: Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her