Tregt i Horten

Det er lunken stemning for julebord i Horten.

Og det er finanskrisen som må ta mye av skylden. Samtidig er det ingen krisestemning.
 
Norlandia Grand Ocean hotell i Horten er nå inne i sitt tredje år hvor de tilbyr sitt julebordskonsept med internasjonal julemat, fra 13 forskjellige nasjoner.
 
Populært
Dette har de bare fått gode tilbakemeldinger på, og tilbudet har vært veldig populært. Llikevel går de nå en treg julebordsesong i møte.
 
- I forhold til forhåndsbestillinger er det tregere enn foregående år. Før har det fylt seg opp tidlig, sier Linda Bratli Persen, salgssjef ved hotellet.
 
Hun tror finanskrise og interne innsparinger må ta mye av skylden, men ser ikke bort fra at flere bedrifter avventer med julebord til nyåret.
 
Lunkent
Også Per Stang Christensen, direktør ved Thon hotell i Åsgårdstrand, sier de har merket at markedet for julebord er litt mer "lunkent" enn tidligere år. Han tror finanskrise, men også permitteringer, er mye av grunnen til dette.
 
- Det ville jo nesten være uanstendig og varsle om permitteringer, for så å invitere til feiring, sier Christensen til Gjengangeren.
 
Camilla Samsing, leder av Eiken pensjonat, forteller at de har merket en liten nedgang i forhold til i fjor med tanke på julebordsreservasjoner, men ikke mye.
 
- Alle våre helger fram til jul er fylt opp, men vi har noen ukedager ledig, sier hun.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen