8140HR

Kombinert matkurs og Winemaker Dinner i Oslo 11. oktober

8140HR (Ivano Cheli)

Unik mulighet: Lag og nyt toscansk mat sammen med vinmakeren

Det blir en meget unik aften når Emanuela Stucchi Prinetti fra vingården Badia a Coltibuono kommer for å dele sine familieoppskrifter og majestetiske viner hos Bølgen & Moi.

 Billedskjønne Badia a Coltibuono.

Badia a Coltibuono er en majestetisk, kulturelt viktig eiendom som kan hevde å være den eldste kontinuerlig opererende vingården i verden. Eiendommen har 1000 år med europeisk kulturhistorie som et sted for tilbedelse og åndelig tilflukt, så vel som et senter for læring og jordbruksforskning, og har vært i familien Stucchi Prinetti siden 1846. I dag er eiendommen et senter for toscansk kultur og inkluderer vingård, restaurant, kokkeskole og B&B leiligheter. Badia a Coltibuono er åpen for besøk og smakinger for alle de som vil lære om lokale produkter og tradisjoner.

 Stucchi Prinetti-familien har produsert vin på eiendommen siden 1846.

Denne kvelden tar vinmaker Emanuela Stucchi Prinetti fra Badia a Coltibuono med seg en bit av Toscana til Bølgen & Moi. Det blir duket opp til toscansk matlagningskurs og olivenoljesmaking,  etterfulgt av en 3-retters middag med vinpareringer fra Badia a Coltibuono. Emanuella er forfatter av flere kokebøker, og ble i 2000 den første kvinnen som ble president i forbundet av vinprodusenter: Consorzio Chianti Classico. Sammen med brødrene Roberto og Paolo er de den femte generasjonen familiemedlemmer som forvalter Badia a Coltibuono.

Gå ikke glipp av denne unike sjansen til et dypdykk i toscansk kultur og toscanske tradisjoner. 

 

Kommende kurs

Til toppen