Urettferdig kritikk

Utelivsbransjen i Levanger reagerer sterkt på utspillene om at de har bidratt med for lite penger til Marsimartnan.

- I beste fall så er dette ansvarsfraskrivelse og historieløst av marsimartnakomiteen. Vi har alltid støttet Marsimartnan så godt det har latt seg gjøre, sier en irritert Leif Sollund ved Oskars, før han henviser videre til sjef for bransjeforeningen i Levanger, Knut Strugstad.
 
Reaksjonen kommer etter at det i regnskapet for Marsimartnan blir påpekt at underskuddet på vel 7000 kroner skyldes at utelivsbransjen bidro med mye mindre enn forventet.
 
Ikke fortjent
Knut Strugstad ved Backlund har snakket med flere av restaurantdriverne i Levanger og samtlige reagerer veldig på utspillene fra marsimartnakomiteen.
 
- Dette hadde vi ikke fortjent. Det er nesten på grensen av ærekrenkende at de legger skylden for underskuddet på oss og vi opplever det hele meget urettferdig. Er det utelivsbransjen som skal redde marsimartnan, som er et kommunalt opplegg?, spør Strugstad.
 
- Det er mulig noen tror at det er veldig lukrativt for oss å drive utested og restaurant i sentrum, men det er det ikke. Det er også mulig vi tar inn noen ekstra kroner akkurat fredagen under fakkelnatta, men de kronene bør de kunne unne ossm sier Strugstad.
 
Tøffe tak
Bransjeforeningssjefen forteller om meget tøffe tak i Levangers restaurantbransje. To utesteder, VIP og Venezia har måttet legge inn årene i år, og han utelukker ikke flere hvis utviklingen fortsetter.
 
- Det er jo ikke folk i sentrum, sier han.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen