Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 07. mars

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
Foto: (Istock, Aleksandr_Vorobev)

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter

Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.
26 November 2024 - 11:53

    Den 07. mars inviteres du til en spennende vinsmaking ledet av Thea Engvik, hvor hun vil lære og la deg utforske 6 stiler av pinot noir. Pinot noir er en drue som er en favoritt hos mange på grunn av sin elegante og komplekse karakter – og den er veldig matvennlig! Lær deg mer om denne spennende druesorten og se hvordan vinene matcher med ulike retter. Denne kvelden vil du få smake pinot noir fra England, Frankrike, Tyskland, USA og New Zealand. Kjøkkenteamet på ASIA Aker Brygge vil sammen med Thea, sette sammen tre småretter som harmonerer perfekt med vinene som serveres, slik at du får en magisk smaksopplevelse.

    Thea Engvik er utdannet ved den prestisjefylte Le Cordon Bleu i Paris, og sommelier fra Beverage Academy i Oslo. Med erfaring som kokk fra restaurantene Noma og Maaemo, begge med tre Michelin-stjerner, bringer hun ikke bare imponerende faglig kompetanse, men også sitt gode humør og lidenskap for vin. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin kunnskap på en enkel og morsom måte, noe hun også skal gjøre for oss denne kvelden.

    Thea Engvik guider deg gjennom kvelden. Foto: Joakim Haga

    ASIA Aker Brygge holder til i hjertet av Oslo, og lager mat basert på det sørøst-asiatiske kjøkken. De tilbyr de 20 prosent rabatt på mat hvis dere ønsker å bestille mer mat etter smakingen. Booking gjøres på ASIAs nettside ved å booke bord med kommentar aperitif 20%.6 stiler pinot noir.png [35.72 KB]OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Hvis du har allergier, er du nødt til å melde ifra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde ifra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

    Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
    Annonse

    Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

    Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11

    Har du ikke fått nok ribbe?
    Dagens rett
    Glasert tapasribbe

    Har du ikke fått nok ribbe?

    Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Dagens rett

    Årets juledessert bygges i høyden
    Ukens kake
    Pavlova-juletre

    Årets juledessert bygges i høyden

    Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

    Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
    Dagens rett
    Pinneribs med brie

    Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

    Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

    Les hele saken

    Artikler detail - section 11 Ukens vin

    Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
    Julemat
    Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

    Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

    Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

    Les hele saken
    Forsiden akkurat nå
    Har du ikke fått nok ribbe?
    Dagens rett
    Glasert tapasribbe

    Har du ikke fått nok ribbe?

    Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    Årets juledessert bygges i høyden
    Ukens kake
    Pavlova-juletre

    Årets juledessert bygges i høyden

    Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
    +
    Godbiter i pollisten

    Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

    Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
    +
    Ukens vin

    Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

    Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    Lag en vri på gravlaksen
    Dagens rett

    Lag en vri på gravlaksen

    Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
    Dagens rett
    Pinneribs med brie

    Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

    Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her