Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter
Foto: (Istock, Aleksandr_Vorobev)
Vinsmaking i Oslo

Utforsk 6 stiler pinot noir kombinert med småretter

Smak mat og vin i kombinasjon med sommelier og tidligere kokk på Noma, Thea Engvik, som guider deg gjennom kvelden.
26 November 2024 - 11:53

    Den 07. mars inviteres du til en spennende vinsmaking ledet av Thea Engvik, hvor hun vil lære og la deg utforske 6 stiler av pinot noir. Pinot noir er en drue som er en favoritt hos mange på grunn av sin elegante og komplekse karakter – og den er veldig matvennlig! Lær deg mer om denne spennende druesorten og se hvordan vinene matcher med ulike retter. Denne kvelden vil du få smake pinot noir fra England, Frankrike, Tyskland, USA og New Zealand. Kjøkkenteamet på ASIA Aker Brygge vil sammen med Thea, sette sammen tre småretter som harmonerer perfekt med vinene som serveres, slik at du får en magisk smaksopplevelse.

    Thea Engvik er utdannet ved den prestisjefylte Le Cordon Bleu i Paris, og sommelier fra Beverage Academy i Oslo. Med erfaring som kokk fra restaurantene Noma og Maaemo, begge med tre Michelin-stjerner, bringer hun ikke bare imponerende faglig kompetanse, men også sitt gode humør og lidenskap for vin. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin kunnskap på en enkel og morsom måte, noe hun også skal gjøre for oss denne kvelden.

    Thea Engvik guider deg gjennom kvelden. Foto: Joakim Haga

    ASIA Aker Brygge holder til i hjertet av Oslo, og lager mat basert på det sørøst-asiatiske kjøkken. De tilbyr de 20 prosent rabatt på mat hvis dere ønsker å bestille mer mat etter smakingen. Booking gjøres på ASIAs nettside ved å booke bord med kommentar aperitif 20%.6 stiler pinot noir.png [35.72 KB]OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Hvis du har allergier, er du nødt til å melde ifra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde ifra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

    Forsiden akkurat nå
    28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
    +
    Godbiter i pollisten

    28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til

    Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 2

    7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
    +
    Ukens vin

    7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

    Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 3

    Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
    Guide

    Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

    Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 4

    Slik lager du julekonfekten selv
    Julemat
    Oppskrifter julegodter

    Slik lager du julekonfekten selv

    Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 5

    Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret
    Dagens rett

    Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret

    For mange hører skinke til på julemenyen, både den klassiske og den røykte. Den siste er i sentrum for denne oppskriften.

    Les hele saken

    Forsiden akkurat nå - 6

    Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
    +
    Tester
    Den store akevittguiden

    Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

    Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

    Les hele saken
    Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
    Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her