Utsikten Hotell inn i Kronengruppen

Utsikten Hotell inn i Kronengruppen

Skal samarbeide om drift, markedsføring og salg

– Hotellet har et spennende og særpreget reiselivskonsept som vil styrke porteføljen vår innen både bedriftsmarkedet og ferie/fritid, sier daglig leder for Kronengruppen, Helmer Steinsvåg i en pressemelding.

Utsikten Hotell ligger en drøy times kjøring fra Kristiansand og to timer fra Stavanger, midt i Lister-regionen. Det har 85 rom, hvorav 24 er suiter.

Daglig leder på Utsikten Hotell, Per Arne Netland, sier at formålet med å bli en del av Kronengruppen er å utvikle hotellet videre gjennom kompetanseoverføring og erfaringsutveksling i et godt samarbeid med Kronengruppens hoteller.

Kronengruppen er den eneste lokalt eide hotellgrupperingen i Rogaland, og består av seks hoteller på Nord-Jæren. Hotellgruppen hadde en samlet årsomsetning på 221 millioner kroner i 2011. Utsikten Hotell hadde en omsetning på om lag 15 millioner kroner i fjor.

Kronengruppen består i dag av Kronen Gaard Hotell, Hotel Sverre, Thon Hotel Sandnes, St. Svithun Hotell, Jæren Hotell, GamlaVærket, Bakernes Paradis og et nytt serveringssted som er under utvikling på Kvadrat mellom Sandnes og Stavanger.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen