V&S Group og Foster's inngår nordisk partnerskap

Etter en grundig gjennomgang av hele sin nordiske distribusjonsstruktur, har Foster's EMEA besluttet å konsolidere hele sin vinportefølje hos V&S Group i Norden for å kunne yte enda bedre service til sine kunder.

Avtalen omfatter hele porteføljen av Foster's vinmerker, inkludert Lindemans, Penfolds, Rosemount og Wolf Blass fra Australia og Beringer fra USA. Tidspunktet for overførsel av hele Foster's-porteføljen til V&S er ennå ikke fullstendig avklart, sies det i en pressemelding fra Amundsen AS.

Gjennom denne avtalen forener to av Nordens ledende vinvirksomheter sine krefter for å bygge en langsiktig strategisk allianse.

Richard Trimby, Commercial Director Continental Europe, Foster's EMEA, sier at de etter Foster's oppkjøp av Southcorp Wines i fjor har gjennomført en omfattende evaluering av deres virksomhet i Norden. Dette for å sikre at porteføljen blir håndtert mest mulig effektivt, samtidig som at best mulig service blir gitt deres kunder.
- Ved å konsentrere hele porteføljen hos én nordisk partner kan vi øke verdien for våre kunder gjennom bedre service og support og vi kan bedre respondere på forbrukernes behov i denne svært viktige regionen. Etter å ha vurdert alle alternativer nøye, har vi kommet til at V&S Group tilbyr den beste løsningen ut fra våre behov.

Anders Carlson, President V&S Wine, er på sin side svært glad for at de er Foster's utvalgte partner i de nordiske landene.
- Å kunne tilby hele Foster's sterke og konkurransedyktige portefølje av vinmerker gjør oss til en enda sterkere partner innen kategorien australsk vin for våre kunder, slik at vi kan tilby enda bedre service og forsterke samarbeidet ytterligere. Forbrukerne vil få et bredt utvalg kvalitetsvin å velge mellom i alle nordiske markeder.

Cathrine Amundsen Dahl, administrerende direktør for Amundsen AS, V&S sin norske virksomhet her hjemme sier at partnerskapet med Foster's er svært betydningsfullt også for oss her i Norge.
- De merkene vi overtar vil medføre en fordobling av våre vinvolumer på årsbasis fra en allerede solid base. Dette vil gjøre oss til en enda viktigere og mer verdifull partner for våre norske kunder.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen