Vant tur til Irland

Ragnvald Fladmark i Griniveien i Oslo vant konkurransen om en gratis tur til Irland for to personer og kan glede seg til å delta i Galway Oyster Festival i september. Over 14 000 deltok i konkurransen hvilket viser at Irlandsturen er noe svært mange gjern
Redaksjonen
28 Juli 1999 - 16:26

Drøyt 14 000 svar kom inn til konkurransen det Irske turistkontoret i Oslo og Apéritif la ut på nettet for drøye to uker siden. Så var da også premien en tur til Irland for to personer i fire dager. Der The Galway Oyster Festival var ett av målene. Dette er en av Irlands største Millenium festivaler

hvor irene feirer den berømte sjømattradisjonen med østers og Guinness. Festivalprogrammet inkluderer Mardi Gras Party og Guinness verdensmesterskap i østersåpning.
 
Førstepremien gikk altså Ragnvald Fladmark i Griniveien i Oslo, mens fire andre vinnere får tilsendt en irlandsbag og en CD med irsk musikk. Det er:
Atle Gundersen, Bærum Verk.
Daniel Fjordholm, Oslo.
Ann Elin Skjeret, Ålesund
Per Bruun-Lie, Horten
Vi gratulerer Fladmark, og håper han får en hyggelig reise til Irland, sier Ciarán Delaney, markedssjef ved Irlands Turistkontor i Oslo til Apéritif.og takker alle som var med på konkurransen.
 
De riktige svarene er som følger:
Hva heter hovedstaden i republikken Irland?
Dublin.
Hvilken farge assosierer du med Irland?
Grønn.
Hva er betegnelsen på Irlands mest kjente øltype?
Stout.
Hvilket år invaderte vikingene Irland?
795.
 
Ønsker du ytterligere opplysninger om Irland ta kontakt med:
Markedssjef Ciarán Delaney
Irlands Turistkontor
Drammensveien 126A Skøyen,
0212 Oslo.
Tel: (+47) 22563310
Fax: (+47) 22122071
email: ciaran.delaney@online.no
eller besøk:
http://www.ireland.travel.ie
 
Tekst: Jan H. Amundsen
28.08.99
 
Vil du motta informasjon om andre spennende opplevelser tilknyttet Irland fyller du ut med navn og mailadresse:
 

Ja takk, jeg ønsker mail om spennende ting jeg kan gjøre i Irland
Ditt navn:
Din e-post adresse: (Kontroller at du har skrevet riktig!)
 
Vil du motta Apéritifs nyhetsbrev fyller du her:
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her