Vant tur til Irland

Ragnvald Fladmark i Griniveien i Oslo vant konkurransen om en gratis tur til Irland for to personer og kan glede seg til å delta i Galway Oyster Festival i september. Over 14 000 deltok i konkurransen hvilket viser at Irlandsturen er noe svært mange gjern
Redaksjonen
28 Juli 1999 - 16:26

Drøyt 14 000 svar kom inn til konkurransen det Irske turistkontoret i Oslo og Apéritif la ut på nettet for drøye to uker siden. Så var da også premien en tur til Irland for to personer i fire dager. Der The Galway Oyster Festival var ett av målene. Dette er en av Irlands største Millenium festivaler

hvor irene feirer den berømte sjømattradisjonen med østers og Guinness. Festivalprogrammet inkluderer Mardi Gras Party og Guinness verdensmesterskap i østersåpning.
 
Førstepremien gikk altså Ragnvald Fladmark i Griniveien i Oslo, mens fire andre vinnere får tilsendt en irlandsbag og en CD med irsk musikk. Det er:
Atle Gundersen, Bærum Verk.
Daniel Fjordholm, Oslo.
Ann Elin Skjeret, Ålesund
Per Bruun-Lie, Horten
Vi gratulerer Fladmark, og håper han får en hyggelig reise til Irland, sier Ciarán Delaney, markedssjef ved Irlands Turistkontor i Oslo til Apéritif.og takker alle som var med på konkurransen.
 
De riktige svarene er som følger:
Hva heter hovedstaden i republikken Irland?
Dublin.
Hvilken farge assosierer du med Irland?
Grønn.
Hva er betegnelsen på Irlands mest kjente øltype?
Stout.
Hvilket år invaderte vikingene Irland?
795.
 
Ønsker du ytterligere opplysninger om Irland ta kontakt med:
Markedssjef Ciarán Delaney
Irlands Turistkontor
Drammensveien 126A Skøyen,
0212 Oslo.
Tel: (+47) 22563310
Fax: (+47) 22122071
email: ciaran.delaney@online.no
eller besøk:
http://www.ireland.travel.ie
 
Tekst: Jan H. Amundsen
28.08.99
 
Vil du motta informasjon om andre spennende opplevelser tilknyttet Irland fyller du ut med navn og mailadresse:
 

Ja takk, jeg ønsker mail om spennende ting jeg kan gjøre i Irland
Ditt navn:
Din e-post adresse: (Kontroller at du har skrevet riktig!)
 
Vil du motta Apéritifs nyhetsbrev fyller du her:
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her