Velkommen til Alsace Vindag 2014

Velkommen til Alsace Vindag 2014

La det nye året starte med en enestående frisk duft av blomster og mineraler, fløyelsaktig tekstur og nydelig balansert vin fra Alsace.
Redaksjonen
01 Januar 2014 - 15:09

I Konsertsalen i Gamle Logen presenterer 25 produsenter både nye og eldre årganger fra Alsace.

Alle regionens appellasjoner og druetyper er representert denne dagen.

Vi tør love deg en spennende smaking av høyeste klasse!

Unike foredrag for bransjen

Arrangementet er åpent for profesjonelle fra klokken 13, og det arrangeres to fantastiske foredrag som du kan melde deg på.

Påmelding til den profesjonelle delen av smakingen og foredragene gjør du ved å klikke på knappen nedenfor.

Påmelding for konsumenter

Disse foredragene kan du melde deg på:

Kl. 14.00 Master class:
«Let’s paint the town red!», smaking av pinot noir med Thierry Fritsch og Marianne Johnsen, kun for profesjonelle. Vi har begrenset antall plasser, vennligst meld deg på ved å huke av i påmeldingsskjemaet du finner lenke til nedenfor.

Kl. 16.00 Master class:
«Fizz your mind», presentasjon av Crèmant d’Alsace ved Marianne Johnsen - vinkelner. Vi har begrenset antall plasser, vennligst meld deg på ved å huke av i påmeldingsskjemaet du finner lenke til nedenfor.

Mer informasjon er tilgjengelig her: www.alsacewines.com

Når: Torsdag 30. januar 2014

Tid: kl. 13.00 - 16.00 for profesjonelle (16.00 - 19.00 for vanlige konsumenter)

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Arrangør: The Wine Tempter

Utstillere:

Cave De Turckheim
Domaine Albert Mann – Maurice et Jacky Barthelme Vignerons
Domaine Zind-Humbrecht
Leon Beyer
Domaine Marc Kreydenweiss
Domaine Marcel Deiss
Domaine Weinbach - Colette, Catherine et Laurence Faller
Emile Beyer
Dopff & Irion
Cave des Vignerons de Pfaffenheim
Hugel & Fils
Andre Rieffel
Les Vins d'Alsace Jean-Baptiste Adam
Kuentz-Bas
Gustave Lorentz
Domaines Schlumberger
Dopff au Moulin
Domaine Fernand Engel
Domaine Francois Schmitt
Wolfberger
Kientz Rene et Fils
Cattin Freres – Domaine Joseph Cattin
Cave Vinicole Jean Geiler
Pierre Frick Earl
Bott Freres
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt
+
Tester

Her er sommerens beste nyheter av brennevin, øl, sider, sake og alkoholfritt

Noen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her