Velkommen til Alsace Vindag 2014

Velkommen til Alsace Vindag 2014

La det nye året starte med en enestående frisk duft av blomster og mineraler, fløyelsaktig tekstur og nydelig balansert vin fra Alsace.
Redaksjonen
01 Januar 2014 - 14:09

I Konsertsalen i Gamle Logen presenterer 25 produsenter både nye og eldre årganger fra Alsace.

Alle regionens appellasjoner og druetyper er representert denne dagen.

Vi tør love deg en spennende smaking av høyeste klasse!

Unike foredrag for bransjen

Arrangementet er åpent for profesjonelle fra klokken 13, og det arrangeres to fantastiske foredrag som du kan melde deg på.

Påmelding til den profesjonelle delen av smakingen og foredragene gjør du ved å klikke på knappen nedenfor.

Påmelding for konsumenter

Disse foredragene kan du melde deg på:

Kl. 14.00 Master class:
«Let’s paint the town red!», smaking av pinot noir med Thierry Fritsch og Marianne Johnsen, kun for profesjonelle. Vi har begrenset antall plasser, vennligst meld deg på ved å huke av i påmeldingsskjemaet du finner lenke til nedenfor.

Kl. 16.00 Master class:
«Fizz your mind», presentasjon av Crèmant d’Alsace ved Marianne Johnsen - vinkelner. Vi har begrenset antall plasser, vennligst meld deg på ved å huke av i påmeldingsskjemaet du finner lenke til nedenfor.

Mer informasjon er tilgjengelig her: www.alsacewines.com

Når: Torsdag 30. januar 2014

Tid: kl. 13.00 - 16.00 for profesjonelle (16.00 - 19.00 for vanlige konsumenter)

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Arrangør: The Wine Tempter

Utstillere:

Cave De Turckheim
Domaine Albert Mann – Maurice et Jacky Barthelme Vignerons
Domaine Zind-Humbrecht
Leon Beyer
Domaine Marc Kreydenweiss
Domaine Marcel Deiss
Domaine Weinbach - Colette, Catherine et Laurence Faller
Emile Beyer
Dopff & Irion
Cave des Vignerons de Pfaffenheim
Hugel & Fils
Andre Rieffel
Les Vins d'Alsace Jean-Baptiste Adam
Kuentz-Bas
Gustave Lorentz
Domaines Schlumberger
Dopff au Moulin
Domaine Fernand Engel
Domaine Francois Schmitt
Wolfberger
Kientz Rene et Fils
Cattin Freres – Domaine Joseph Cattin
Cave Vinicole Jean Geiler
Pierre Frick Earl
Bott Freres
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger
Dagens rett

Lag disse saftige og superenkle lammebollene til ukas avslutninger

Disse kjøttbollene gjør stor lykke på tapasbordet og er enkle å frakte med seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her