Verdens største ICEBAR i Oslo

Den kalde delen av ICEBAR OSLO er bygd ved hjelp av nærmere 60 tonn med is og baren er på 100 kvadratmeter.
Redaksjonen
19 November 2009 - 14:14

− Det er med stor glede vi åpner dørene til ICEBAR OSLO for publikum. Vi er godt fornøyd med resultatet og gleder oss til å kunne vise frem hovedstadens nyeste attraksjon både for turister og Oslos egne innbyggere, sa Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels, i følge www.boarding.no.

Fredag under åpningsfesten kom gjestene inn i den kalde delen i grupper på 60 personer, hvor de ble servert arktisk inspirert tapas servert på is og drinker i isglass fra Torneelven i Jukkasjärvi, Lappland i Sverige. Før og etter oppholdet i den kalde delen minglet gjestene og nøt god mat og drikke i den varme delen.

Låne hansker
Men, det er klart, ingen ved sine fulle fem lager et sted der det er meningen man skal oppholde seg i fem minusgrader inne, uten å ha mottiltak mot kulden. Derfor får man låne en kappe og et sett med tykke hansker før man går inn, så man skal orke å holde isglasset den tiden det tar å drikke opp innholdet, skriver aftenposten.no.

Designet endres hvert år
ICEBAR OSLO er laget av isblokker fra Torneelven, og isen er med på å gi baren sitt særpreg og spesielle uttrykk. Denne isen er kjent for å holde spesielt høy kvalitet og for sin klarhet, og er en favoritt blant iskunstnere. Designet for ICEBAR OSLO vil forandres hvert år. Årets design har temaet "Purity with a twist" og er signert Arne Bergh og Janne Haglöf, skriver www.boarding.no.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her