Verdens største ICEBAR i Oslo

Den kalde delen av ICEBAR OSLO er bygd ved hjelp av nærmere 60 tonn med is og baren er på 100 kvadratmeter.

− Det er med stor glede vi åpner dørene til ICEBAR OSLO for publikum. Vi er godt fornøyd med resultatet og gleder oss til å kunne vise frem hovedstadens nyeste attraksjon både for turister og Oslos egne innbyggere, sa Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels, i følge www.boarding.no .

Fredag under åpningsfesten kom gjestene inn i den kalde delen i grupper på 60 personer, hvor de ble servert arktisk inspirert tapas servert på is og drinker i isglass fra Torneelven i Jukkasjärvi, Lappland i Sverige. Før og etter oppholdet i den kalde delen minglet gjestene og nøt god mat og drikke i den varme delen.

Låne hansker
Men, det er klart, ingen ved sine fulle fem lager et sted der det er meningen man skal oppholde seg i fem minusgrader inne, uten å ha mottiltak mot kulden. Derfor får man låne en kappe og et sett med tykke hansker før man går inn, så man skal orke å holde isglasset den tiden det tar å drikke opp innholdet, skriver aftenposten.no.

Designet endres hvert år
ICEBAR OSLO er laget av isblokker fra Torneelven, og isen er med på å gi baren sitt særpreg og spesielle uttrykk. Denne isen er kjent for å holde spesielt høy kvalitet og for sin klarhet, og er en favoritt blant iskunstnere. Designet for ICEBAR OSLO vil forandres hvert år. Årets design har temaet "Purity with a twist" og er signert Arne Bergh og Janne Haglöf, skriver www.boarding.no .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen