Finalen i Arktisk Kokk går av stabelen 21. september under messa Arena Nord i Tromsø. Finalistene skal konkurrere med en tre retters meny med følgende hovedråvarer:
Forrett: Rå reker
Hovedrett: Kje
Dessert: Norske plommer
Syv kokker fra de nordlige landsdelene, blant dem to fra Svalbard, møtes til dyst i konkurransen:
•
Nattapol Chuphu (Beng)
, Radisson BLU Polar Hotel Svalbard
•
Simon Engen
, Bjørck, Bodø
•
Stian Hansen
, Rica Hotel Svalbard
•
Frank R. Kristoffersen
, Tinja Fjellgård
•
Tomoka Otsakawa
, Ekspedisjonen, Nyksund
•
Jon Marius Sletten
, De 4 Roser, Harstad
•
Tomm Solheim
, Fiskerestauranten, Tromsø
Harald Osa er konkurransens hoveddommer, mens Jørn Hoel intervjuer kokkene og føler på konkurransenervene, meldes det på Arena Nords nettsider.