Vil ha lokalt preg

De første stillingene på det nye Quality spa & resort Trysil i Fageråsen er utlyst.
Redaksjonen
10 November 2008 - 10:00

Resortdirektør Pontus Åkesson vil ha et lokalt preg på hotellet og derfor ønsker han flest mulig lokale ansatte.
 
Det er til sammen 64 faste helårsstillinger som skal besettes ved det nye hotellet. I førsteomgang er det lederstillinger som blir lagt ut.
 
Vil satse lokalt
Foreløpig er det tre ansatte i ledergruppen inklusiv Åkesson og det skal til sammen bli åtte personer i gruppen.
 
Anne-Marie Villa, human resource manager i Estatia resort hotels, sier at de først og fremst er på jakt etter personer med riktig innstilling.
 
- Innstilling er viktigere enn erfaring, men det er klart at erfaring kreves på de største stillingene, sier hun.
 
Følges opp
De ansatte vil få kontinuerlig oppfølging på byggingen av hotellet og annen opplæring frem mot starten.
 
- Vi vil ha en resortskole hvor man vil få opplæring i alt fra våre verdier til hvordan man gjør de praktiske oppgavene, sier Villa til Østlendingen.
 
Mer i høysesongen
I tillegg til de 64 faste stillingene ved hotellet vil det også være 46 stillinger i høysesongen, og også deltidsstillinger.
 
De første fem lederstillingene er blant annet teknisk sjef, ansvarlig for mat og drikke, aktivitetsansvarlig, spasjef og hotellsjef. Disse skal alle ha sentrale roller og være en del av ledergruppen. Alle stillingene vil bli lagt ut på hotellets hjemmesider.
 
Åpner i 2009
I månedsskiftet januar-februar vil de resterende stillingene bli lagt ut og Åkesson er interessert i å få flest mulig ansatte fra lokalmiljøet.
 
- Vi vil ha en lokalprofil på mat og arrangementer, sier han. Og han tror dette vil ligge naturlig for de lokale søkerne.
 
Hotellet skal etter planen åpne høsten 2009.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 22. september i Oslo

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte

Den 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her