Vil ikke innskrenke

Stadig flere ønsker seg innskjerpede skjenketider. Men daglig leder på Quality Grand Hotel Farris er fornøyd slik det er.

Fra landet rundt har det de siste månedene kommer meldinger om at både politikere, politi og utesteder ønsker seg innskrenkninger i skjenketidene.
 
Men Lilly Skow Røed ved Quality Grand Hotel Farris i Larvik er fornøyd med dagens åpningstider. Hun synes det er viktig at Larvik har et tilbud.
 
- Vi vil ha en levende by også på nattestid. Derfor vil vi gjerne ha åpningstid sånn som nå. Det er viktig at Larvik er åpen og ønsker folk velkommen på utesteder og restauranter, sier hun til Østlandets Blad.
 
Ikke bråk
Skow Røed forteller at hun ikke opplever mye bråk på Grand når folk er ute.
 
- Jeg har en følelse av at det stort sett er rolig i Larvik på nattestid. Utenfor hos oss har vi gode erfaringer, det er veldig lite tull og problemer. Vi har et godt samarbeid med politi og natteravner, og vi har eget innleid vakthold.
 
Bra i Larvik
At folk eventuelt må reise til andre byer for å kunne være ute lenger, synes Skow Røed ville vært veldig trist.
 
- Det er bra å være her i Larvik. Jeg syns det er flott at mennesker går ut her. Mer folk gir et mer levende sentrum. Jeg vil heller ha flere hyggelige ting, enn å stenge tidligere.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen