Vil lage unikt spisested

Sven Inge Marcussen ønsker å lage et unikt spisested for båtfolket i Tvedestrandsfjorden.

- Vi har jobbet med disse planene en stund, og nå har vi bestemt oss for å trå til, sier Sven Inge Marcussen i Stranna Eiendom AS.
 
En av de første dagene kommer han til å levere et tilbud om restaurantdrift til Stiftelsen Furøya.
 
Mat og drikke
Planen er å etablere et serveringssted som skal gi båtfolket mulighet til å bestille både frokost, middag og lunsj. Serveringen vil foregå både inne og ute. Det vil også bli søkt om skjenkebevilning på øya rett utenfor Tvedestrand
 
. - Vi har lyst til å skape et hyggelig, familievennlig spisested. Furøya er en perle, og vi tror både tvedestrandsfolk og tilreisende vil sette pris på et slikt tilbud, sier Marcussen til Tvedestrandsposten.
 
Han har også planer om ulike arrangementer, som grillkvelder og gammeldans og lapskaus.
 
Restaureres
Serveringsstedet vil få tilhold i hovedbygningen. Dette bygget pusses nå opp med penger fra Sparebankstiftelsen DnB NOR. Hele førsteetasjen med kjøkken og to stuer skal stå ferdig til sommeren. Stiftelsen Furøya har fått hjelp av Jan Larsen på Lyngørporten til å planlegge kjøkkenet.
 
Stranna Eiendom skal også åpne restaurantdrift i Tollboden i Tvedestrands havneområde. Her blir Aashild Høyseth ansvarlig for driften. Sven Inge Marcussen ser for seg et samarbeid mellom Tollboden og Furøya.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen